2023. január 23., hétfő

Akiane Kramarik: a kislány aki már 8 évesen művészien megfestette Jézus portréját

 Akiane Kramarik autodidakta festő, elmondása szerint Jézus már három éves korától beszélt vele, és arra biztatta, hogy rajzolja meg és fesse meg látomásait . Négy évesen kezdett rajzolni, hat évesen már festett, hét évesen pedig elkezdett verset írni. Akiane 8 éves korában festette meg Jézus portréját. Első elkészült önarcképe 10 000 dollárért kelt el.

 
Kramarik festményei gyakran allegorikusak és spirituálisak , fő inspirációja a mennyország, amely látomásaiból és vallási tapasztalataiból származik. 12 éves korára hatvan nagy festményt készített el. Néhány művét az amerikai szingapúri nagykövetség vásárolta meg . Eddig több mint 200 művet és 800 irodalmi művet készített el, és két legkelendőbb könyvet adott ki. 

 Festményei galériája megtekinthető itt: https://akiane.com/

Akiane Kramarik hatalmas tehetséggel megáldott lány, aki mesterfestőket megszégyenítő módon alkot csodásabbnál csodásabb képeket már egészen kiskora óta. Nem erőltették rá szülei a festést, nem akartak csodagyereket faragni belőle. Mégis az lett. Neki belülről jön az érzés, és mikor festeni kezd, átszellemül, spirituális hatás alá kerül.

Mindössze 3 éves volt, amikor élénk álmaiban a mennyben járt, elmesélte a szüleinek, hogy Jézus azt mondta ajándékot ad neki, hogy továbbítsa az üzenetét az emberiségnek.

 
- Ateisták voltunk - nyilatkozták a szülei- így hallani, hogy három éves kislányunk mindezt elmondta, egészen furcsa volt. Mindezek után megkérdeztük, miért biztos benne, hogy Jézus volt az akivel beszélt, azt válaszolta, azért mert a hangja nyugodt és békével töltötte el.

 
A tehetséges művészt 10 éves korára még az Oprah Winfrey Show-ba is meghívták tévés megjelenésére.
Reggelente négy órakor kel, elmondása szerint akkor még nyugodt, csendes a ház és olyankor könnyebben megy a festés. Naponta átlagosan négy órát tölt el festéssel, közben imádkozik.


Akiane 1994 nyarán született az Egyesült Államok-béli Illinois államban. Édesanyja Litván származású, édesapja amerikai, bár a Kramarik családnév utal rá, hogy ő is Európa egy keletibb országából került a tengerentúlra. Akiane angolul, litvánul, oroszul folyékonyan tud és ismeri a jelbeszédet is.

A fiatal lány a tehetségére is úgy gondol mint valami Isteni ajándékra. Élete egyik céljának tekinti azt, hogy segítsen a világ szegény gyerekein. Arra a kérdésre, hogy szerinte mi a legjobb ajándék, nagyon egyszerű választ ad: a szeretet.

 Szem rajz, ahogyan Akiane rajzolja, videó: 

"A béke hercege" című festménye: 


forrás:Titi Hajnalka -titihajnalka.eu

- - - - - - - -

Kapcsolódó írás
Akiane Kramarik - Látogatások a mennybe és a Jézus víziók... 

https://dszilvia.blogspot.com/2017/04/akiane-kramarik-latogatasok-menybe-es.html 

- - - - - - - - - 

 Akiane Kramarik - videó