2023. január 30., hétfő

Nikola Tesla és a változó tudatállapotok

 

Tesla a Föld megmentője

A tunguzkai esemény előtt 12 évvel Tesla demonstrálta a rezonancia hatalmas erejét. Saját laboratóriumából hatalmas földrengést indukált New Yorkban. A házak ablakai betörtek, a vízvezetékcsövek robbanásszerűen eltörtek. A jelenség valódi okozója egy kis zsebben hordozható vibrátor volt. Egy kalapáccsal összetörte ezt a kis szerkezetet, így megmentette a teljes katasztrófától a várost. Az egész bolygót darabokra tudta volna törni ezzel a szerkezettel.

 
A modern tudomány nem értheti az ő tanulmányait, ezért nem is beszélnek róla a tudósok. Szégyenkeznek. Tesla elektromos készülékeiben mindkét irányban tud az energia áramolni. Ez a magasabb elektromos rezonancia az ionoszférán keresztüli irányítással jut el nagy távolságokba, képes energiát konkrét helyre szállítani. Megtanulta az ionoszféra és a Föld közötti rezonanciát, energiát, a Föld és az ég között a levegőben meghatározott helyre irányítani. 

Long Islandon felépítette a Wardenclyffe–tornyot. Ennek a toronynak voltak föld alatti és föld feletti részei. A föld alatti részek alacsony elektromos rezgéseket produkáltak, a föld felettiek magasabb frekvenciával rezegtek. 

A Földön különleges föld alatti csatornák léteznek, amiknek az energiái óriási távolságban is irányíthatóak. Ezek hasonlóak az emberi test akupunktúrás pontjaihoz érkező csatornákhoz. A Földön is ilyen erőpontok és csatornák vannak. A földi erőközpont felett építette fel ezt a tornyot. egy mechanikus vibrációs energiaközpontot. A szigetről Tesla két csatornán keresztül továbbította az energiát. A magasabb rezgés a föld felett, az alacsonyabb az északi póluson keresztül indult. 

Tunguzka felett keresztezte egymást a két különböző frekvenciájú rezgés. Az két erős impulzus a kráter felett átívelő felemelkedő energiával meg tudta semmisíteni az aszteroidát.
Június 27-én a német tudósok föld alatti rezgéseket regisztráltak. Ez a robbanás előtt három nappal volt. Három percenkénti rezgések voltak. Este hatkor kezdődtek, hajnali fél kettőkor értek véget ezek a pulzálások. A robbanás után ezek egy óra múlva megszűntek.

Ezeknek a jelenségek keletkezésével kapcsolatban csakis egy verzió létezik: Tesla idézte elő őket.
Milyen módon szerzett tudomást Tesla a katasztrófa eljöveteléről? Több titokzatos társaság is tudta, és a szibériai sámánok is előre megjósolták. Megjövendölték, hogy májusban az embereknek el kell hagyniuk ezt a helyet. A szibériai fősámán jóslata szerint Tunguzka környékén a Földre száll a Tűz Istene. Az emberek elmenekültek onnan. Csak egy sámán maradt a helyszínen, ő a robbanás során megvakult. Elmesélte: három nappal a robbanás előtt a madarak, erdei állatok, halak mind eltűntek a természetből. A föld lecsendesült, elnémult. A természet már előre érezte, mi következik. Ezek az információk a nooszférába tartoznak, ez az univerzum információs mezeje.
Az emberek változó tudatállapotban képesek bekapcsolódni ebbe az információstruktúrába.

Sámánkutatások során kiderült, speciális zónák és szuper tudattengelyek (tudat feletti tengelyek) aktivizálódnak az agyban. A jobb agyfélteke első, a bal agyfélteke hátsó része aktivizálódik.
Teslának különleges szellemi képességei voltak. Ez lehet az oka, hogy már több évvel az ezoterikusok és a sámánok előtt tudta a katasztrófa helyét és idejét. 

Lehetséges, hogy ez volt az első esemény a Földanya történetében, amikor az ember segíthetett neki. 

A tunguzkai esemény előtt Tesla élete sikeres és feltűnő volt. Az összes vállalkozása remekül működött, volt pénze. Pirpont Morgan szponzorálta a Long Island-i bástya építését.
Amikor sikerült neki megsemmisíteni az aszteroidát, az élete elkezdett lecsendesedni. Saját iratait mind megsemmisítette, hogy senki se használhassa a hatalmas energiát. A vállalkozók képtelenek voltak ezt a szabad energiát használni. A pénz veszteséget jelentett.
Az emberiségnek még várnia kell talán pár száz évet arra, hogy egyáltalán meg tudja érteni Tesla titkait, mentálisan és lelkileg fejletté kell válniuk, hogy ezeket a technológiákat be tudják építeni a gazdaságba. Ezeknek a technológiáknak romboló hatása lenne a jelenlegi földi gazdaságra. Túl primitívek vagyunk hozzá. 

Életének utolsó napjaiban egy szállodában élt. A szobájába berepült egy galamb.
Nikola Tesla észrevette, hogy a galamb haldoklik, és megértette, hogy a Föld bolygó jelet küldött neki. Elérkezett az életének a vége. Ezen a napon távozott el az életből.

- forrás:Transzperszonális Légzés Intézet -

- - - - - -

A témához kapcsolódóan ajánljuk a Thrive című filmet:

 Thrive HD HUN - Növekedj - Magyar szinkron - teljes film

 https://www.youtube.com/watch?v=20EWMaAaMsY