2023. január 11., szerda

Honnan tudod, hogy ki tartozik a lélekcsoportodba?

 

Gondolkoztál már azon, hogy ki tartozik a lélekcsoportodba? Számos lélekszerződést kötöttünk mielőtt testet öltöttünk volna. 
 
 
Honnan tudod meg, hogy kik a lélekcsoportod tagjai?

Minden nap azokkal az emberekkel találkozol, akik lélekcsoportod tagjai.

A legnyilvánvalóbb, hogy a családtagjaitok és a barátaitok beletartoznak. De ne feledjétek, hogy amikor még a fátyol másik oldalán voltatok, a szó szoros értelmében több tízezer lélek szerződés köttetett olyan emberekkel, akikkel korbábban már találkoztatok.

Találkoztál már valakivel, akivel úgy érezted, hogy egy pillanat alatt kapcsolat alakult ki? Ő nagy eséllyel a lélekcsoportod tagja. Amit éreztek, az az a kötelék, ami hosszú életek óta összeköt benneteket. Tartsuk szem előtt, hogy míg mi rengetegszer újjászülettünk, néhány közeli barátnak lehet, hogy szüksége van még további inkarnációkra, hogy tanuljanak és beteljesítsék a karmikus feladatukat.

Néhány „ellenséges ember” is a lélekcsoportod tagja, hiszen ők biztosítják a leckéket és akadályokat, amik leküzdésével, a megbocsátásra is megtanít. Ezek az emberek annyira szerettek téged, hogy önként vállalták azt, hogy megtanítsák a leckét, holott ismerik a lehetséges kimenetelt.

Vannak olyan csoporttagok, akik korábban jöttek, hogy segítsék előkészíteni az utadat.

Az érdeklődésed és a hobbid vezethet abba az irányba, hogy rátalálj a csoporttagjaidra. Néha majd csak egy személy rezonál veled, akivel lehet, hogy soha nem ismertétek hivatalosan egymást, de ismerős neked valahonnan, mintha már találkoztatok volna.

Nem valószínű, hogy találkozni fogsz minden lélekcsoport taggal a testet öltés alatt, de előfordulhat, hogy útjaitok keresztezik egymást. Van egy bizonyos mágnesesség, amivel a csoporttagok egymásra találnak. A tudatalatti emlékszik a személyre és megteremti az ismerős érzést.
 
 
Nagyon ritka, hogy egy lélekcsoport tagjai együtt inkarnálódnak. 
 
Néha sajnos a legfontosabb személy – az ikerlelkünk – sem inkarnálódik velünk. Segítséget és útmutatást kapunk nemcsak az őrangyaloktól, szellemi vezetőktől, hanem a fátyol másik oldalán maradt lélekcsaládoktól is.

Tehát honnan tudod, hogy valaki része a lélekcsoportodnak?

- Úgy érzed, már sok-sok élet óta ismered

- Leírhatatlan energia van köztetek

- Annak ellenére, hogy nincs rokoni kapcsolat köztetek, mégis úgy érzed, hogy a „családodba” tartozik.

- Befejezitek egymás mondatait, mintha olvasnál a gondolataiban

- A „véletlen” hozott össze benneteket

Bármi is az oka, hogy úgy döntöttél leszületsz ide, egyben biztos lehetsz. Sok-sok tagja van a lélekcsoportodnak, akik szeretnek és támogatnak téged!

Fordította: Lehotszky Liliána – Jóportál
 
- - - - - 
 
Kapcsolódó írás
 Mielőtt megszülettél lelked egy szerződést kötött az égiekkel...