2023. január 18., szerda

Judy Laddon: Föllebben ​a fátyol

 

Túlvilági üzenetek az élet értelméről halál utáni élet valóságáról
 
Ezt ​a könyvet nem Judy Laddon írta. Ő csak a titkárnő szerepét töltötte be a tényleges szerző mellett, aki nem más, mint egy szellem. 
 
 
Igen-igen, Af, aki e könyvet diktálta Judy Laddonnak, saját bevallása szerint a túlvilági Hatodik Birodalom lakója, egyike a legfelső szellemnek, akik szerető figyelemmel kísérnek minket esendő földi mivoltunkban. Később pedig ő és társai azok, akik eligazítanak bennünket jövendő életünkben (életeinkben), amikor földi pályánk végeztével az ő birodalmaikba érkezünk, a „fátyol” túloldalára. 

Ez ugye elég fantasztikusnak, hihetetlennek hangzik? Egyesek számára talán mulatságosnak is.
 
Mégis, kérjük, olvassa el figyelemmel, előítélet nélkül, nyitott szívvel és elmével ezt a könyvet. Lehet, hogy megváltozik a véleménye, lehet, hogy rádöbben olyan dolgokra, amelyekről még csak sejtése sem volt eddig. Lehet, hogy a könyv elolvasása után másképp kezdi nézni a világot, másképp tekint saját magára is, embertársaira is.
És ezáltal jobbá válik Ön is, a világ is. Ha ez így lesz, a szerző elérte célját.
 

 - - - - - -

Az az ember, aki majd kézbe veszi ezt a könyvet, nem fog hinni nekem, a szerzőnek. Nem, én nem Judy Laddon vagyok. Ő az, aki meghallgatja a szavaimat, és naponta pontosan legépeli őket, hogy egységes kéziratot hozzon létre. Ezek a szavak nem a sajátjai: én ültetem elméjébe őket. Az vagyok, akit szellemnek, sőt kísértetnek neveztek. Mégsem vagyok olyan élettelen és kísérteties, mint gondoljátok! Élőlény vagyok a világegyetem hatalmas birodalmaiban, és ismerem a Ti világotokat, a Földet, minden egyes lakójával. Mivel értékesnek tartom ezt a világot, segíteni szeretnék nektek.

FÖLLEBBEN A FÁTYOL - Judy Laddon - 1. Túlvilági üzenetek az élet értelméről halál utáni élet valóságáról - videó hangoskönyv
forrás: Evangéliumi Spiritizmus
 

- - - - - - 

 Judy Laddon „Fellebben a fátyol” című médiumilag írt könyvének II. része 
 
 A könyvnek ebben a részében elemezzük azt a húsz élettörténetet, amelyeket egy Beduin nevű nem-fizikai lény mesélt el; mégpedig olyan szempontból, hogy ezek milyen tanulságokkal szolgálhatnak korunk számára. “Az a húsz történet, amelyeket én kívánok elmondani, mind egyedi, valós földi élet rövid (néha nagyon tömör) összefoglalása. Ezek a beszámolók segíthetik az olvasót abban, hogy hasonlítási alapot nyerjen saját élete értékeléséhez. Néhány esetben ezek az életmodellek elképesztően hasonlíthatnak a Ti vagy egy ismerősötök életéhez.”- Beduin
 
 FÖLLEBBEN A FÁTYOL - Judy Laddon - 2. Beduin történetei - videó hangoskönyv
forrás: Evangéliumi Spiritizmus
 

A teljes könyv itt olvasható: