2013. január 22., kedd

Isten bennünk van, az Angyalok velünk vannak.


A világ vallásainak többsége mind szilárdan hiszi,hogy életünkben mennyei kisérők állnak mellettünk.Az angyalok létét nemcsak a keresztény,hanem a zsidó,a buddhista,az iszlám és más egyéb vallás lejegyzései is dokumentálják.


Az angyalok a Bibliában sem csupán mellékszerepet töltenek be.Üzenethozóként,kísérőként és vigasztalóként 120 alkalommal említi meg őket az Ószövetség és 180-szor az Újszövetség. Híresek például a Teremtés könyvének sorai(Mózes l.28,12~13.):amelyben Jákob"És álmot láta:Ímé egy lajtorja vala a földön felállítva,melynek teteje az eget éri vala,és ímé az Istennek Angyalai fel-és alájárnak vala azon.

"Azért születtünk erre a világra,hogy felvegyük a kapcsolatot ezekkel a fénylényekkel,és megnyíljunk a spirituális feladatok előtt.Egy ilyen kapcsolat az egész környezetünket megváltoztathatja.Belső békére találhatunk,A TERMÉSZETET AJÁNDÉKKÉNT SZEMLÉLHETJÜK,
TESTÜNKET PEDIG A LÉLEK TEMPLOMAKÉNT. Ezek a lények ott vannak mindenütt:a templomokban,a kórházakban,a halottas ágyaknál,az iskolában,az óvodában,a családi asztalnál és a munkahelyen.Az angyalok nem a felhők között rejtőzködnek.A szívünkben laknak,az érzéseinkben és a gondolatainkban.Jelenlétüket belső békeként és boldogságként tapasztaljuk meg.
A régi mondás szerint "NE MÁSUTT,ÖNMAGADBAN KERESD A MENNYORSZÁGOT".
Az angyalok léte belső élmény,az isteni szeretet bizonyítéka.A mennyország az ő közvetítésükkel érinti a földet.Vezetésükkel és támogatásukkal KÖNNYEBBÉ VÁLNAK AZ ÉLET TERHEI.A mennyei követeket szellemi fejlődésünk segítőivé is tehetjük.A legjobb barátainkká,akikre minden esetben hagyatkozhatunk.Az angyalok létezésének érzékeléséhez nem kell sem jósnak,sem médiumnak lennünk.Legyen bár kicsi vagy nagy,a föld valamennyi lakója képes kapcsolatba lépni velük.
A JELENLÉTÜKTŐL MINKET ELVÁLASZTÓ FÁTYOL LEHELETVÉKONY,
ÉS KÖNNYEDÉN FÉLREHÚZHATÓ.
Ha egy kicsit félretoljuk a mindennapi elfoglaltságainkat és befelé figyelünk,hamarosan megérezzük,amint a mennyei lények energiája a LELKÜNKBE ÁRAMLIK.
Megtörténhet ez meditáció közben,megszentelt helyeken,a TERMÉSZET CSENDJÉBEN vagy egyszerűen a gyertyaláng nézegetése közben.HIDAT VERHET AZ ANGYALOK FELÉ A ZENE IS,AMELY ÚJ DIMENZIÓKAT NYIT MEG ELŐTTÜNK.
Közelségükről árulkodhat a hirtelen boldogsághullám,a mélyen átélt béke,a TISZTA gondolkodás,a váratlan fényhullám,de egy szokatlan fényhatás is.Egy-egy ilyen élmény után úgy érezhetjük,mintha valósággal ÚJJÁSZÜLETTÜNK VOLNA-A TISZTASÁGBAN EGYEK VAGYUNK ÖNMAGUNKKAL ÉS A VILÁGGAL.Álmunkban is feltünhetnek az égi követek,és ilyenkor szokatlan boldogsággal ébredünk fel.
De jelenlétük különösen érzékelhető olyankor,amikor MEGSZÓLAL A LELKIISMERETÜNK HANGJA.
(Forrás: KristályLótusz)