2013. január 6., vasárnap

Isteni meditáció


Ez a meditáció mély hitet táplál Beléd. Azt a bölcsességet, amelyet minden idők bölcs, spirituális tanítóinak köszönhetünk. Ez pedig az a tény, hogy minden Benned létezik. Mindaz a szeretet és bőség megjelenik életedben attól fogva, hogy csodálatos értelmedet annak rendeltetése szerint kezded el használni. Mindennek célja az, hogy életed minden téren gyümölcsözővé váljon.


A kétségek és félelmek eltűnnek. Magabiztosabbá és nyugodtabbá válsz. Amint a meditáció üzenete fokozatosan beépül tudatalattidba, olyan embereket, ötleteket és lehetőségeket vonzol életedbe, amelyek valósággá alakítják álmaidat. Minden reggel, amikor felébredsz, szánj egy-két percet arra, hogy megfogalmazd Magadnak, mit is akarsz valójában. Akarhatsz jobb módot, több vidámságot és élvezetesebb, teljesebb életet. Egészséget, sikert, jólétet. Kérj bármit, amit igazán akarsz. Érezd kérésedet szívedben, és vágyaidat fogalmazd meg tisztán minden nap. Ez varázslathoz vezeti tudatalattidat. Mindennapos tevékenységeid során ismerd fel életed áldásait és a kegyeket, amelyekben részesülsz. Ünnepeld a már jelenlévő szépséget és varázslatot. Ez egyre növeli teremtőerődet, és elősegíti álmaid valóra váltását.
Helyezkedj el kényelmesen. Lazíts, engedd el Magad. Lélegezz. Most a pihenés a fontos. Lélegezz, és hagyd, hogy összefolyjanak a szavak. Álomba is merülhetsz. A pozitív gondolatokat, amelyeket hallani fogsz, rögzíti tudatalattid, és megváltoztatják életedet. Lazíts. Végy lassan egy hosszú, mély lélegzetet. Ez az. Hagyd, hogy légzéseddel mélyebb tudatállapotba kerülj.

Szellemed tiszta. Mindig léteztél, és mindig létezni fogsz. Bensődben a bizalom és biztonság szigete rejlik. Egy hely, ahol minden érthető és világos. Ez az Egyetemes Értelem, amelynek Te is része vagy. Az Egyetemes Értelem, ahonnan válasz érkezik kérdéseidre. Hiszen minden Élet Benned létezik. Itt, a szívedben és értelmedben különös nyugalmat találsz, ahol látható a valóság, és a világ zaja megszűnik.
Hallgatod, amint az Univerzum hangja megszólal Benned. Ez az Igazság hangja, s tévedhetetlenül vezet utadon. Az Egyetemes Értelem tökéletes, és életed minden dolgát illetően teljességgel rábízhatod Magad. Minden elhatározásodra egy tökéletes és kimeríthetetlen Tudás forrásából érkezik a válasz. A nagyszerű Vonzás Törvénye által minden, amire életed és munkád során szükséged van, megérkezik hozzád. Ebben a pillanatban is válaszok sokasága áramlik Feléd. A Teremtés korlátlan
Hatalma a Tiéd. Hiszen Benned van, egy vagy vele, részévé váltál. Mélyen Benned egy élő, lélegző Univerzum él, és Te őbenne élsz. Minden, ami valaha létezett és létezni fog, Benned él. Minden bolygó, a csillagok, minden ember, minden gondolat és minden válasz Benned él. Az Isteni Intelligencia, amely mindennek Teremtője, Benned és körülötted van. Mindig, minden szükségedben rábízhatod Magad. Ez a nagy, Tudatfeletti Értelem Isten Értelme, amely számára lehetetlen a nehézség, a korlátozás vagy a hiány. Tapasztalatodban csak azt teremti meg, amiben hiszel, és amit elfogadsz. Gondolataidat rendületlenül a jó felé összpontosítod.
Magad körül az egész emberiség összes gondolatát látod, hiszen ezek a gondolatok megvalósultak tárgyakká. Bármit elfogadsz, ami jó ezen dolgok és gondolatok közül, és mindent, ami rossz, elutasítasz, mivel a Te feladatod a jó érzékelése. Az igazságé, amit megértesz. A szépé, a jóé és a gyümölcsözőé. Értelmed könnyedén siklik a tér minden irányába, és ugyanolyan könnyedén talál vissza hozzád újra. Te vagy az Univerzum közepe: születéstelen, halhatatlan, kortalan és örökkévaló. Életcélod az, hogy mind Tudásban, mind Szeretetben, mind Jólétben és a másokkal való Egységben gazdagodj. Jövődet Isten kezébe helyezed. Minden gondodat átadod a Mindentudó Értelemnek, amely számára minden lehetséges. Tökéletesen bízol abban, hogy minden életedben felbukkanó körülmény egy Tökéletes Terv része, hogy hited képeit fizikai valósággá alakítsa. A siker, a harmónia, a béke és a bizalom mind a Tiéd. Az Univerzum ebben a pillanatban is választ keres minden kérésedre. Tudatodat gondolatok végtelen sokasága önti el. Tudod, hogy ezek a gondolatok az Egyetemes Értelem gondolatai, s annak minden végtelen irányából tudatodhoz közelítenek, hiszen Te vonzottad őket Magadhoz. Bármit gondolhatsz. Csak annyit kell tenned, hogy gondolsz valamire, és az ötleteket és gondolatokat, amelyeket Magadhoz akarsz vonzani, az Univerzum máris küldi Feléd. Világodban megnyilvánulnak, amint fogadod őket. Egyedül Te döntesz abban, mit gondolsz és hogyan érzel; ennélfogva életedet Magad határozod meg.



Itt, Létednek ebben a varázslatos középpontjában világod a Törvény. Bízol abban, hogy minden gondolatod a számodra legmegfelelőbb módon, a legmegfelelőbb időben nyilvánul meg életedben. Az ajtó mindig nyitva áll a pozitív gondolatok, a szép, a jó, és az inspiráció befogadására. Az Univerzum végtelenül gazdag. A tökéletes egészség, jólét és a siker mind Tiéd. Minden, ami az Univerzumban létezik, a vágy és az elgondolás eredménye. Minden forma és minden körülmény egy Végtelen Intelligencia alkotásai. Ez a Végtelen Intelligencia minden kérésedre megoldást keres. Az Egyetemes Értelem Rajtad keresztül nyilvánul meg. Világodat saját gondolataid és meggyőződésed alakítják. Barátaidban, szeretteidben, kollégáidban együttműködést és segítőkészséget látsz. Felismered, hogy küldetése teljesítése során mindenki más utat jár. Megérted jelentőségét életedben mindenkinek, akit ismersz, és akit látsz.
Együttérzéssel és megértéssel fordulsz mások felé; hiszen mindenki megértésre és saját maga megértésére vágyik. Minden nap minden pillanata közelebb hozza életedet a megvalósuláshoz, amelynek eszközei már most tökéletesek. Életed dolgai gondolataid gyermekei. S a ma gondolatai már most megszülik holnapod gyermekeit. Mindent, ami jó, beengedsz életedbe. És mindent, ami negatív, elutasítasz. A Szeretet Végtelen Hatalma mélyen Benned van. A múlt korlátai eltűnnek. Lelked minden nap újjászületik. Nagyobb vagy minden tapasztalatnál. Lelked túllép a múlton, a jelenen és a jövőn.
Érzékeled, amint mélyen Benned a hála és az együttérzés kútja megtelik. Egységet és azonosulást érzel mindennel. Érzed az örök és visszavonhatatlan köteléket Magad és a Teremtés hatalmas, szerető ereje között. Egy vagy a Valósággal, a Szépséggel, az Igazsággal és a Szeretettel. Érzed az örök és visszavonhatatlan köteléket Magad és a Teremtés hatalmas, szerető Hatalma között. Egy vagy a Valósággal, a Szépséggel, az Igazsággal és a Szeretettel. Életed értelme Isten Végtelen Szeretete minden és mindenki felé. Minden embertársadat szereted, hiszen ők is ott élnek Istenben, és Isten bennük él. Ahogy átadod szíved az emberiségnek, az emberiség Téged szolgál, Szeretettel. Egy vagy a Hatalommal, a kreativitással és a tudással. Benned és Isten. Minden mozdulatodat az Isteni Törvénynek megfelelően teszel. A félelem és a összezavartság csupán illúziók, és ismeretlenek a Valóságban; ez a Valóság a Szeretet, és Benned teljesedik ki. Az igaz Valóság mindörökké létezik Léted középpontjában. Általa Tiéd a tökéletes Intelligencia, a tökéletes Béke, Boldogság és Szeretet. Csak a Valóságot fogadod el; ez a Valóság mindig jó és pozitív. Magadnak csak a jót, a nagyszerűt, a jelentőset és az építő dolgokat engeded meg. Teremtő Léted mélységében csakis ezek lehetnek jelen.
Minden élet keresés iránti vágya a Szeretet beteljesülése iránti vágy. Az Egyetemes Szeretet teljes Benned. Egy vagy Istennel, együtt lüktetsz Istennel. Békés, nyugodt, magabiztos vagy, boldog és elfogadó. Magabiztossá tesz a Téged átölelő ragyogás. Az Isteni Intelligencia Végtelen Teremtő Ereje Benned van. Nyitott és fogékony vagy Isten szándékaira. Minden jó ötlet megérkezik Hozzád, és abban a biztos tudatban fogadod el őket, hogy Isten ellát Téged azokkal az eszközökkel, amelyekkel ötleteidet megvalósíthatod itt, a világban. Tudod, hogy minden Istentől ered, aki végtelen bőséget nyújt számodra. A hiány és a korlátozás csupán a helytelen gondolkozás eredményei, s könnyedén törlöd ki őket tudatodból.
Világod telve van kreativitással, teljesítménnyel és bőséggel; hiszen ezek azok a dolgok, amelyekre figyelmedet összpontosítod. Céljaidat eléred, mivel azok Isten céljai, aki mindent elér. Bármi is a feladatod, Szeretettel hajtod végre. Tudod, hogyha mást szolgálsz, egy Magasabb Terv szándékainak teszel eleget. A Kölcsönös Csere Törvénye körülötted él. Bőség és Jólét szerepel Értelmedben és Elmédben, amelyeket abban a biztos tudatban alkotsz, hogy megvalósulnak életedben. Elutasítod a kellemetlen körülmények megvalósulását. Tudatod középpontja a Mindenható Valóság, ahol mindörökké a Béke uralkodik. Tudod, hogy életed egy utazás, amelyet lépésenként teszel meg. Türelmes és bizakodó vagy, hiszen megingathatatlan hited van úti célodat illetően, amely a Végtelen Szeretethez és Bőséghez vezet.
A siker mindig megérkezik, ha alárendeled akaratodat Isten akaratának, és megéled a Benned élő Istent. Tested én-tudatod megnyilvánulása, és valódi lényed a Szellem. Teljes léted spirituális lét, és tested is megújul, ha felfedezed az igazi Valóságot. Alárendeled Magad az Egyetemes Értelem bölcsességének és irányításának. Eggyé válsz Isten szándékával, s ez a Mindenható szándék életet ad testednek, Szeretet visz életed minden területére. Csak békét, örömöt és bőséget látsz Magad körül. Kinyitod szívedet a Szeretetnek, és a Szeretet keresztüláramlik testes minden apró porcikáján, feltöltvén Téged és minden sejtedet. Tökéletes állapotba kerülsz. Léted középpontjában határtalan, halhatatlan, kortalan Szellemet érzékelsz. Ez a Szellem életed minden dolgában megnyilvánul. Add át minden aggodalmadat Isten nagyszerű, Egyetemes Értelmének. Nála van a tökéletes megoldás, a teljes világosság. Gondolataid a Téged körülvevő világ helyett mindig az Egyetemes Értelem végtelen forrásaiból érkeznek. Gondolkodásod eredeti, hiszen életed minden dolga gondolataidból fakad, amelyek együtt áramlanak Istennel. Most a külvilág felől tudatosságod belső világa felé fordulsz. Létedre és éberségedre koncentrálsz. Tudatában vagy annak a Létezésnek, amelyből minden Létezés fakad. Tudod, hogy ez a Halhatatlan Lét mélyen Benned, Isten. Létezel, mindig léteztél és örökké létezni fogsz. Minden és mindenki, minden tér és idő, minden élet ott van Benned, lelked mélyén. Kisebb a kicsinél, nagyobb a nagynál, minden összefut és egyesül Benned. Amiről eddig azt gondoltad, Te voltál, valójában csak egy változó dolog volt, amely visszatükrözte az évszakok változását és a körforgást; ez pusztán a születés, a növekedés és az elmúlás. Te viszont Szellem vagy, tiszta és örökkévaló. Türelmes vagy, hiszen Te vagy az Idő. Bölcs vagy, hiszen minden Tudás a Tiéd. Gazdag vagy, hiszen a bőség, amelyet minden sejtedben megteremthetsz, hatalmas és végtelen. Sikeres vagy, hiszen csak gondolnod kell arra, amit szeretnél, és megkapod. Szeretsz és szeretnek, hiszen mindenben ott vagy, és minden ott van Benned. Egyesülsz, eggyé válsz az Egyetemes Értelemmel. Érzékeled a Lényed középpontjában élő, csodálatos Istent. A Benned élő Istent, aki Te Magad vagy.
(forrás: változas.hu.Végh Attila)