2019. április 14., vasárnap

A karma lényege: a lelkek közötti adósságA karmának, vagyis az ok-okozat törvényének lényege az, hogy minden gondolat és érzés, ami Benned megfogant, és minden szó meg tett, következményt von maga után. Amit okozol, egyszer majd visszatér Hozzád. Minden, amit valaha elvetettél, azt le kell aratnod.


A karmikus kapcsolatok lényege: a lelkek közti adósság, ami még nem került kiegyenlítésre.

Bántásokból eredő negatív érzelmeket, meg nem bocsátásokat, bűntudatot, félelmet, fájdalmakat tárol a lélek információs lenyomatként. Cipeli életről életre magával mindaddig, míg ki nem egyenlítődik két ember között a karma, vagyis nem történik meg a feltétel nélküli elfogadás. Amikor nem hordozza már a lelkében a múlt sérelmeit… Amikor képes tiszta szívből megbocsátani.

A lezáratlan, megoldatlan kapcsolatokkal életről-életre újra találkozunk. Mindig kapunk egy újabb esélyt, hogy kiegyenlítsük a karmát. Ezt senki más nem teheti meg helyettünk, mivel ezeket a kötelékeket mi hoztuk létre.

Ezért fontos, hogy ne hagyjunk elvarratlan szálakat magunk mögött. Ne hordozzuk hátunkon ezeket a terheket, mert egy idő után összerogyunk a súlya alatt. Beszéljük meg, tisztázzuk le a véget érő kapcsolatokat, és nagyon fontos, hogy bocsássunk meg. Fogadjuk el, bármi is történt, és tudatosítsuk, hogy ebben a történetben én is részt vettem, minden a hozzájárulásommal történt. Rendkívül fontos, hogy vállaljuk a felelősség ránk eső részét.

Amíg magadban hordozod a sebeket, addig újra meg újra megteremted a régi fájdalmaidat.
Tehát nem mindegy, hogyan élsz, és mit cselekszel másokkal!

Ez a múltra, a jelenre és a jövőre is vonatkozik.

Az egymással karmikus kapcsolatban álló emberek nemcsak a számlájukat tudják egymással kiegyenlíteni, hanem ezzel lehetőséget is adnak egymásnak a gyors szellemi növekedésre.

Karmikus kapcsolatok nem csupán szerelmi társak lehetnek, hanem természetesen egyéb más minőségben is sokszor megjelennek.

A szülő-gyermek kapcsolatban általában nehéz karmát cipelünk. Az igazi barátaink legtöbbször segítő szerepben jelennek meg életünkben. De lehetnek karmikus feladataink testvéreinkkel, rokonainkkal, akár munkatársainkkal is.

Feladatunk csupán annyi, hogy figyeljük meg, egy-egy találkozás milyen érzéseket ébreszt bennünk. Ebből fogjuk tudni, kellemes vagy kellemetlen élményeket tartogat számunkra a kapcsolat.

De ne feledjük, bármi is az élmény, legyünk hálásak, hiszen lehetőséget kapunk karmikus társaink által a fejlődésre, a múlt meggyógyítására.

(Mohácsi Viktória - elozoeletek.blogspot.hu)

Asha zene - videó