2019. április 23., kedd

Gunagriha: Képesek-e csodákra a Spirituális Mesterek?


Az előadás első felében Gunagriha rendkívül érdekes és mulatságos történeteket mesél nagy indiai spirituális Mesterekről és Jógikról, akik elérték az Isten megvalósítást. S mivel elérték a megvilágosodást, emberfeletti, Isteni képességeket is birtokoltak. 


Amikor ilyen magas megvalósítást elért Jógik és Mesterek használják Isteni képességeiket itt a fizikai síkon, ezt szokták a hétköznapi emberek Csodának nevezni.
Természetesen a valódi kérdés, hogy mi magunk képesek vagyunk-e csodákra? Márpedig az valóban egy nagy csoda ha őszintén boldogan tudunk élni!
Gunagriha saját életén – a belső erő keresésén - keresztül mutatja be a spirituális út keresést, a lelki élet megvalósítását. Arról beszél, hogy mire tanít a spiritualitás. A spiritualitás a lélek megközelítése.
Az élet legfontosabb kérdése: Hogyan legyünk őszintén boldogok? Azért jöttünk a földre, hogy boldogok legyünk. Ennek megvalósításához rendelkezünk minden eszközzel. Meg kell változnunk, önmagunkat kell legyőznünk. Sohasem késő elkezdeni. 
Az ember csak akkor lehet boldog, ha túlszárnyalta önmagát. Ha mindig azt tesszük, amit szoktunk, akkor mindig azok maradunk, akik voltunk.

Képesek-e csodákra a Spirituális Mesterek? - Gunagriha előadása - videó
forrás:Gunagriha előadásai