2015. február 3., kedd

A tórusz a végtelen szeretet áramlási és cirkulációs modellje.



Minden szimbólum intuitíven segíti felfogni, amit az agyunkkal csak több lépcsőben tudnánk megérteni. Az univerzum az áramlás, a végtelen szeretet megnyilvánulási tere... ebben a cirkulációban a végtelen szeretet nagysága meg tud nyilvánulni. S nemcsak megnyilvánul, hanem rejtélyes módon fel is erősödik. Maga az áramlás révén. 




A tórusz a végtelen szeretet áramlási és cirkulációs modellje. Ha az ember ebbe a cirkulációba belehelyezi magát, és megéli a végtelen szeretetet, és áramoltatja azt, a sejtjeit, a lelkét, az éteri és asztrál testét, vagy más megközelítésben a DNS-ét teljes mértékben átjárja az univerzum teljes ereje, békessége, természetessége, gyógyultsága, mindentudása.

Szinte felfoghatatlan ugrást tud így végrehajtani az emberi lény. A tórusszal belehelyezkedhettek ebbe a mindentudásba...minden a tiétek lehet, minden tudás, amire igényetek van, és még annál több is.De ne a szimbólumot csodáljátok, hanem a szimbólum üzenetét!

Az üzenet akkor mélyül el, ha ti elmélyítitek, azaz használjátok. Éljétek meg az üzenetbe csomagolt igazságot! Élvezzétek, tegyétek magatokévá! Legyen a tiétek, és adjátok át másoknak!Ha megértitek az igazi áramlás titkát, akkor egyértelművé válik, hogy minél többet adtok, annál többet kaptok. Az adásra figyeljetek, mert ott van elrejtve a kapás titka: minél többet adtok, annál többet kaptok! Az életetek pedig boldogságba borul, végtelen, túlcsorduló szeretet lesz az életetek.

A végtelen univerzum a szeretet. Minden energia a szeretetet. Aki tehát ezt akarja megélni, az a szeretetben járjon elöl. Úgy kapcsolódjatok a tóruszba, hogy végtelen szeretetet áramoltattok mindenki számára a környezetetekben. Mindenki számára. És nem csak fizikailag kell ezt tennetek, hanem szellemileg is. Áramoltassátok a végtelen szeretetet az egész emberiség teljes családja számára! Ez a feladat!

A kvantumlovaglás játékos utalás az ember, mint energetikai lény és az energia-univerzum kapcsolatára: valamennyien kvantumlovasok vagyunk, miközben a személyes energiánk/tudatunk kiáramoltatásával teremtjük a valóságunkat. Az emberben rejlő belső erő tudatára ébredés ezen a felismerésen alapszik, és a személyes energia menedzselésének művészetén keresztül valósul meg.

A tudatod vagy, és te teremted a valóságodat .. akár felismered ezt, akár nem.

Valamennyien kvantumlovasok vagyunk, ahogy adó-vevőként energiahullámok kiáramoltatásával és befogadásával kommunikálunk a bennünket körülvevő világgal és az univerzummal... energia frekvenciákkal hangolunk és frekvenciákra hangolódunk.

Az önkiteljesedés útján elérkezhet a tudatosodás és felelősségvállalás olyan pillanata, amikor valóságunkat meghatározó gondolati, érzelmi, viselkedési mintáink megváltoztatására irányítjuk a szándékunkat.

(forrás: kvantumlovaglas.hu)