2015. február 28., szombat

VÁLTOZÁS



Minden évben elindul  egy új energia ciklus indul az életünkben, és ennek köszönhetően új lehetőségek és kapuk nyílnak meg előtted. A Mindenség kitárja a kapukat és te beléphetsz rajta. Régóta várjuk már ezt a pillanatot, évek óta készülünk erre a percre. Most elérkezett, élj vele!




Beléphetsz a Szeretet terébe és megpihenhetsz végre. Ez a tér teljesen más, mint az idő síkja ahol eddig éltél, léteztél. Itt egyszerre van jelen múlt-jelen-jövő, itt az adott pillanat van, amiben benne van minden egyszerre. Ebben a térben minden ott van amire csak szükséged lehet, és azt vehetsz ki belőle amit csak akarsz. Kedvedre válogathatsz. Egyetlen feladatod van, hogy ezt megtehesd: az elmédből a szívedbe kell átlépned! Válaszd a szívedet és a tiszta érzéseket a sok-sok gondolat helyett! Engedd szabadon régóta megkötött gondolataidat és hagyd, hogy átalakulva visszatérhessenek hozzád egy teljesen új minőségben, átalakulva.

Aki a Szeretet terébe lépett az már nem csak él, LÉTEZIK. Szilárd, erős HITE van és tudja, hogy ez az IDŐTLENSÉG birodalma, ahol minden energia. Nincsenek történetek, energiák vannak. Energia, ami mindig változik, áramlik és tovább halad. Itt az energiák szabad áramlása, tánca LÉTezik.
Aki a szeretet terében LÉTEZIK, az újra átélheti, megélheti az EGYSÉG érzését, életében állandóvá válik a VÁLTOZÁS, képessé válik arra, hogy ELKÖTELEZŐDJÖN az mellett akit-amit magának választott, és teljes lényével képes ODATARTOZNI választásaihoz. Odatartozom fizikailag, érzelmileg, gondolatilag, Lelkileg, Szellemileg, mert én ezt választom…ezt akarom, így akarok mostantól létezni az életben.

Amikor a szeretet terében Létezel, már nem kérdés, hogy életedben folyamatosan jelen van a szeretet érzése. A szeretet folyamatos áramában éled életedet. Kegyelmet adtál, másoknak és önmagadnak, így te már szeretetben élhetsz. Megjelenik életedben a BIZALOM, MEGNYUGVÁS és ÉLETÖRÖM érzése.

Amikor a szeretet terében létezel, BENSŐ BÉKE van benned, megtaláltad egyensúlyodat, KIEGYENSÚLYOZOTTÁ váltál, NYUGALOM és HARMÓNIA van benned, megteremtődött, megteremtetted.

Amikor a szeretet terében létezel, JÓSÁG van a szívedben, KAPCSOLÓDSZ másokkal, hogy MEGOSZTHASD ezt az érzést, érzéseket és azt tapasztalhatod meg, hogy minél jobb vagy, minél többet megosztasz, annál KÖNNYEBBÉ válsz te, önmagad.

Az elmúlt években sokat készültél arra, hogy belépj ebbe a térbe. Most már nem kell mást tenned, mint valóban belépni, és ezt a minőséget élni, Létezni! Nem kell már várnod senkire és semmire, egyszerűen csak lépj be!

Hunyd most be a szemedet, tedd a szívedre a kezedet és engedj el mindent ami volt, ami régi, ami ismert és lépj egyet előre! Engedd meg magadnak az ismeretlent, amit egyébként mindennél jobban ismersz, engedd meg magadnak a könnyebb utat, könnyebb életet! Kezdj most új életet ebben az életedben! Tekints úgy erre a pillanatra, mint egy újjászületésre!

Hunyd be a szemedet és mire kinyitod, egy új világban ébredsz fel! Találkozzunk ebben a csodálatos új világban, kapcsolódjunk a térben!
Én felismerlek és te is felismersz engem, hiszen én egy másik te vagyok csupán…Mindenki más, mégis mindenki EGY!
(forrás: http://talentumok.com)