2017. október 20., péntek

Kereszty András György a Tudatosság Iskolájának alapítója, író, tanító


 Kineziológusként, energetikai gyógyítóként és tanítóként szolgálja az embereket.


Asztrológiai képletek elemzésével és újságcikkek írásával és életvezetési tanácsadással segíti az útkeresésben lévőket. Munkája során használja a hagyományos Kineziológiai tudományt, a Mandalagyógyítást, az AFT-t (Attractor Field Therapy), az Asztrológiát, a Táltos hagyományt, a Számmisztikát stb.

Arra törekszik, hogy a hozzá forduló, gyógyulni vágyó ember: testi, lelki, és szellemi szinten is képes legyen meghaladni a jelenlegi állapotát. Gyógyulása tartós maradjon a lélek szintjén, és ennek következménye a test egészségében beállt pozitív változás legyen.

A Tudatosság Iskolájának alapítója és vezető tanára rendszeresen előadásokat tart a tudatosság témakörében. Előadásaiban ötvözi az ősi bölcseleteket és a modern tudományt.
(forrás:szintezis.info.hu)

 "Egy biztos: én is Te is meg fogunk halni:) A halál tehát az Élet része. Eddig sokszor féltünk tőle, de találnunk kell rá egy jó megoldást, mert biztosan átéljük majd. A természettudomány, a modern lélektan és az ősi bölcsesség megnyugtató és kielégítő választ ad az ÉLET LEGFONTOSABB KÉRDÉSÉRE! Kereszty András előadása hiánypótló, könnyed és informatív módon meséli el a legfontosabb információkat az életről."
 Kereszty András György A Tudatosság Iskolája 

Kereszty András György: A Csodálatos Halál! Ha még félsz az élettől... - videó

http://videa.hu/videok/emberek-vlogok/a-csodalatos-halal-ha-meg-Zl5nLwMXV0iw9MEt