2021. május 31., hétfő

Cedamus: Nem árt tudni...


A tökéletes védelemről van szó, ezért érdemesnek láttam, hogy a védelemre vonatkozó bejegyzéseket kiegészítsem egy pár gondolattal! 
 
A mandala jelentése: misztikus, spirituális jelkép.
A Buddhista szerzetesek meditatív állapotban készítik mandaláikat: énekelve és imádkozva, ezáltal transzformálva az isteni energiát a mandalákba. Mindenki, aki megtekinti őket, kapcsolatba kerül ezzel a pozitív, gyógyító energiával. Ennek a mandalának a gyógyító rezgéseinek befogadása az Ég legmagasabb áldását és az isteni védelmet közvetíti számodra
 
A védelem tulajdonképpen egy sebezhetetlenség biztosítása bárki számára, bármilyen erőkkel szemben. Legyen a támadó akár élő, akár holt, akár más dimenzióbeli. Lehet egy támadás az éteren keresztül érkező mentális, de ugyanígy lehet fizikai síkon megvalósuló is. Amikor a támadás egy gondolati forma, akkor ez rezgésszámod már azonnal lecsökkenti, és így rögtön mássá válsz. Könnyebben sebezhetővé, illetőleg rezgésszám csökkenésed miatt hibát hibára halmozóvá válhatsz, ami kihathat akár fejlődésedre, akár fizikailag vett életviteledre is. Ugyanígy negatív energia formájában megtalálhat a támadás, betegségként, fájdalomérzetként, de balesetként is!

Legelőször is azzal kezdem, hogy a védelem nem azt jelenti, hogy amikor védelem alatt állunk, akkor játszhatunk a sorssal. A védelem nem csak abból áll, hogy körbevesz egy stabil burok, amin nem hatolhat át semmilyen negatív erő, hanem abból is, hogy elkerüljük magát a veszélyhelyzetet. Még pedig úgy, hogy figyelmeztetés érkezik róla, akár érzetek útján, akár egy segítőn keresztül. Hiszen a védelemnek a sérthetetlenség a célja, azáltal is, hogy a támadás bármilyen lehetőségétől megvédjen. Fogalmazhatnék úgyis, hogy nem fog megvédeni egy kilőtt pisztolygolyótól, de megvéd attól, hogy a pisztolygolyó útjába kerülj! Viszont ha tudod, hogy a tűz éget, akkor ne tartsd fölé a kezed, ha figyelmeztetést kapsz, akkor szívleld meg és járj el aszerint!

Ezen túl, a spirituális úton lévőknek fontos tudni, hogy még akkor is kötelező saját maguk védelme, ha az kezdetleges, a fejlődés folyamán úgyis meg kell tanulni mindenkinek megvédenie magát a negatív erőktől. Épp ezért, ha sajátos vagy akár tanult módszereivel is, de érdemes elkezdeni (csak megjegyzem: a belülről jövő - azaz lélek által közvetített -érzetek által felhúzott védelem mindig erősebb a mások által leírt módszerektől). Nem az fog számítani, hogy milyen erőt képvisel a védelem, amit bárki maga köré von, hanem az, hogy elkezdte védeni magát, és ezáltal a védelem fejlődése is megindult. Bármilyen hosszú is az út, céljának elérése mindig az első lépéssel kezdődik. Majd jön itt is a többi, idővel a fejlődéssel egyre-egyre erősebb védelemmel fogja majd tudni mindenki ellátni magát.

Még akkor is el kell kezdeni a védelmet saját magán mindenkinek gyakorolni, ha esetleg más segítő által védve van! Azért, mert egy idő után az "éteri segítők" megelégelik a tehetetlenséget, és azt mondják elég.. ha nem teszel semmit magadért, akkor nem jutsz előrébb se.. és olyan éteri támadásokat fog kapni, amiből rá jön, hogy nem állhat más árnyékában örökké.

Nyugodtan kérhetsz segítséget a védelmedhez valós segítőtől, de ezzel egyidejűleg érdemes is elkezdeni fejleszteni magadban azt!

Szeretettel: Cedamus

 Singh Kaur - Rakhe Rakhanhar - Mantra a teljes védelemért videó
forrás:by Bya-ma-rta
 

Ez a mantra védelmet nyújt a negatív erőkkel szemben és számos kundalíni meditáció része. 
Yogi Bhajan ezt mondta erről a mantráról: " Ez a mantra védelmet nyújt a negatív hatásokkal szemben, legkiváltképpen azokkal az erőkkel szemben, melyek akadályozhatnak bennünket, abban, hogy a sorsunk útját járjuk." Ennek a mantrának nagyon erőteljes a rezgése, segít megszüntetni az elme ingadozását.