2021. május 30., vasárnap

Nagyapja szellemével beszélt a kisfiú


 Levelet kaptunk egy édesanyától, aki úgy gondolta megosztja velünk történetét. 
 
 A Franciaországban élő Katrin egy gyermeknek adott életet.
 
 
Sajnos a kisfiút apja nem vállalta, így maga nevelgette. Johhnes 4 éves volt, mikor már szépen tudott beszélni, mikor furcsa és egyben hátborzongató élményt ért meg édesanyja. Egy napon a kisfiú elkezdett beszélgetni, egy úgynevezett kitalált baráttal. Ezzel semmi gond nem volt, Katrin még örült is neki, hogy kisfia szépen kommunikál. Aztán nem sokkal jöttek a furcsaságok.

Johhnes a konyhába rohant édesanyjához és azt mondta neki, hogy a nagypapája kampós botjával szeretne játszani. A nő teljesen megrémült. Édesapjának volt egy kampós botja, amit soha nem hagyott el. A kisfiú azonban ezt nem tudhatta és nem is látta sajnos soha nagypapáját.
Elmesélte fiának, hogy bár nem tudja honnan tudhat a kampósbotról, sajnos az már rég elveszett.

,,Nem veszett el”- mondta a kisfiú és a plafonra mutatott. Hangosan kiabált, hogy ott van , ott van és mutogatott felfele. Az eset többször is megismétlődött, mikor a nő úgy gondolta, segítségre van szükség. Több orvosnál is jártak, mikor rátaláltak egy pszichoterapeutára.

Onnantól, hogy Johhnes a kezeléseket kapta, soha többé nem beszélt kitalált barátjával. 

Teltek múltak a hetek.

Egy nap megérkeztek Katrinékhez a szakemberek, akiket a nő hívott, hogy vizsgálják át az elektromos vezetékeket. Ekkor történt az eset , amire nincs magyarázat.

Az édesanya felment a szakemberekkel a padlásra, ahol nagyon nagy megdöbbenésére egy nyitott tetejű poros ládában édesapja kampós botja hevert. Azonban ez még nem minden. Kiemelve egy cédulát talált benne, amire egy szó volt írva. ,,Unokámnak”

K: ,,Soha nem hittem és bevallom most sem hiszek semmiféle földön túli dologban, szellemben, kísértetben semmiben, de ez a történés lehetetlen, hogy megtörtént. Itt már én is úgy gondolom, valami megmagyarázhatatlan dolog történt, melyet a tudomány és a fizika még nem ismer. Nem lehet, hogy felkerült a padlásra a kampósbot. Az édesapám nem tudhatta, hogy gyermeket várok. Johhnes honnan tudott a kampós botról és főként honnan tudta , hogy a padláson van.”

A levelet köszönjük szépen és szívesen elfogadunk bármiféle plusz információt, főleg képi formában. Érdekes eset és főként tényleg nagyon rejtélyes. Kicsit belegondolunk szinte hátborzongató is.
 
 forrás:rejtely.com
 
 Szellemtörténet - videó