2021. április 18., vasárnap

A Covidról is jönnek a látomások

 

 Pszichológus volt, médium lett

Klézli Andrea pszichológus végzettséget szerzett, de úgy érezte:ez csak a racionális oldal.

Veleszületett médiumi képességeit is az emberek szolgálatába kezdte  állítani, így ma már az égi világ segítő üzeneteit közvetíti, többek közt a koronavírusról is.

- Már kislányként tudtam, hogy más vagyok, mind a többiek - idézi fel Klézli Andrea alternatív pszichológiai tanácsadó, médium, spirituális író.

- 4-5 éves koromban már a létezés nagy kérdései foglalkoztattak, a megérzések, látomások, jósló álmok is régóta kísérik az életemet.

Az ilyen álmok egészen mások, mint azok, amelyekben csak a napi stresszt dolgozzuk fel. A színek, a formák, a tájak, a hangok, és minden érzékünk, tapasztalásunk sokkal élénkebb, mint egy átlagos álom során. 

Elkezdtem előre megálmodni mi történik majd holnap, holnapután velem vagy valamelyik családtaggal, ismerőssel. Egyszer a saját asztmás rohamomat álmodtam meg egy külföldi utam előtt, de nem vettem elég komolyan, végül az odaérkezésünk után nem sokkal tényleg az orvosnál kötöttem ki, mert befulladtam. Pedig előtte sosem volt ilyen jellegű egészségi problémám. Volt, amikor azt álmodtam meg, hogy a barátnőm kismama lesz, holott egyáltalán nem terveztek babát. Láttam őt magam előtt nagy pocakkal, aztán 1 hét múlva bejelentette hogy várandós. 

- Sajnos édesapám halálát is előre láttam álmomban: elköszönt tőlem. Akkor még nem tudtuk, hogy beteg, nem akart orvoshoz menni, azt mondta: nincs semmi baja. Fél évvel az álom után derült ki, hogy igenis nagy baj van, és egyértelmű volt számomra, hogy menni szeretne tovább..... 

Pszichológiát tanultam, majd a diploma megszerzése után iskolában dolgoztam. De a pszichológiáról tanultak nem adtak választ azokra a kérdésekre, hogy ha nincs előre megírt sorsunk, én hogyan tudom érzékelni a jövőt, ezért spirituális úton is elindultam. 

Ma már azt gondolom, hogy a testi lelki szellemi problémáinkra a természetfeletti világból is hatékony segítséget tudunk kapni. Rezgésekből álló testen kívüli fénylényekről van szó, akiket nagyanyáink angyaloknak neveztek, és akik segítséget, sőt csodákat küldhetnek az életünkbe. Az érzéseinken keresztül tudunk kapcsolatba lépni velük, ehhez azonban a szívünknek nyitottnak kell lennie az égi világból jövő ajándékok befogadására. Vagyis ha valaki nem hisz, nem lehet neki igazán segíteni.

 - Nekem az angyalok tolmácsolják azokat a gondolatokat, érzéseket, melyekkel a hozzám fordulókat segíteni tudom. Legutóbb egy mély gyásztól szenvedő asszonynak közvetítettem üzenetet a férjétől odaátról, melynek lényege az volt, hogy a párja most is itt van vele, és mérhetetlenül szereti. Meghatóak ezek a találkozások, hálás vagyok, hogy átélhetem. De a Föld bolygó jelenlegi helyzetéről is kapok üzeneteket, legyen az politika és a spiritualitás kapcsolata vagy a koronavírus. 

Az új könyvemben részletesen írok mindenről a Roth nevű, magasan fejlett tudatú fénylény üzenetei által. Röviden és egyszerűen összefoglalva: az anyagi érdekeket szolgáló hatalmi harcok és széthúzás okozza azokat a romboló láncreakciókat, melynek a mostani kaotikus helyzet is része. Nincs egység. Ez politikai és közösségi szinten is igaz.  

Nagyon eltávolodtunk egymástól, nagyon más az értékrendünk: egyik embernek az autó másiknak egy virágzó fa. Fontos lenne mindenkinek megérteni, hogy az életünket ajándékba kaptuk, és ezzel a magasztos hálatelt érzéssel kellene élni! De közben a legtöbb ember az egyéni érdekeit nézi, a saját pecsenyéjét sütögeti, sokan próbálják kihasználni a másikat, kizsigerelni a természetet. 

A koronavírus miatt kialakult fejetlenségnek is a széthúzás az oka, nem maga a betegség. A vírussal kapcsolatban is volt látomásom, álmomban tavaly év elején repülőgépről szórták szét a kórt. 

- A vakcináról annyit mondanék: mindenkinek a saját hite szerint kell cselekednie, beoltatja-e magát vagy sem, és fogadjuk el, tiszteljük mások döntését. De erre az idegen anyagra egyesek, a saját félelmük és tudatuk teremtő ereje által, valóban reagálhatnak nem várt, akár életet is veszélyeztető módon.

forrás: Katymári Vanda - Kiskegyed

 
Mit tehetünk most?

A jelenlegi rendkívül feszült helyzetben  ha valakinek a hagyományos imádságok adnak lelki békét, akkor az imádkozzon.

Van, akinek a meditáció adja meg ugyanezt. De hiába imádkozik valaki gépiesen, nap mint nap, ha közben a mindennapokban negatív, lehúzó gondolatai vannak , és abból az érzésből teremti a valóságot.

Ugyanis amit belül érzünk, az megteremtődik a külső valóságunkban is. Egy szívből jövő szó is ugyanolyan hatalmas dolgokra képes, mint egy ima, mert nem a szó, hanem a hozzáadott érzés és a gondolat a fontos!