2021. április 4., vasárnap

Dr. Peter P. Garyaev professzor a covid ellen: Az immunrendszer megerősítése hangfájlal


A nemrég furcsa módon elhalálozott professzor találmánya

Dr. Peter P. Garyaev professzor

A professzor lézeres letapogató segítségével lemásolta a "halott" COVID 19 vírus rezgését és ezt átkonvertálta hang -formává. 

A vírus, amikor a a rezgésről tudomást szerez, egyszerűen saját magát oltja ki, s elpusztul. 

Ha valakiben, valamilyen helységben lappang az "élő COVID-19", akkor ez a rezgés egészen biztosan a pusztulását fogja okozni ennek a valaminek. 

Ha terjeszted és felerősíted, akkor kihat a rezgés minden helyre, minden tartományba, autóba, boltba, még a szomszédokra is. 

Jó lenne a kórházi COVID osztályokon is rendszeresen bejátszani a kórtermekben. Kellemetlennek tűnik a hangrezgés, de ez a kis féreg mesterségesen előállított bio-vírus-fegyver mitől is lenne kellemes?

A videó képanyaga viszont elég "kellemes", ez a szervezet harmonizálását okozza.

 Az immunrendszer megerősítése prof. Garyaev által - videó 

forrás: wavegenetics.org

 https://www.youtube.com/watch?v=TdOLbjLUCqg


prof. Garyaev betiltott felfedezése, avagy itt az idő hallgatni az igaz tudósokra - videó
forrás:Végtelen forrás 


"Az embernek magasabb szellemi szintre kell emelkednie, hogy mentálisan meg tudja védeni magát, létre kell hoznia egy mentális burkot, rá kell vennie a szervezetét arra, hogy „védelmi” üzemmódba működjön. Sejtjeinket megtaníthatjuk arra, hogy ne fogadják be, vagy vezessék át inaktív állapotba ezt az információt, hiszen az ember tudata képes befolyásolni ezeket a torziós mezőket." - P.P.Garyaev

A videó végén a nyilatkozó Borisz Konsztantyinovics FSB (KGB) a legnagyobb természetességgel mondja ki a létezés két leglényegesebb formáját - ahogy akár egy vírus is terjedhet:
a fizikai (anyagi) és a mező (hullám) formában. És ez rezonancia által lehetséges!