2021. április 19., hétfő

Az 5 éves kisfiú azt mondja, hogy ő Diana hercegnő reinkarnációja

 
Fontos információk vannak a birtokában!

Egy 5 éves ausztrál gyerek különös és fura “kapcsolatról” számolt be Diana hercegnővel. 
Minden jel arra utal, hogy Billy Campbell, a közismert tévés személyiség David Campbell 5 éves fia, Diana hercegnő reinkarnációja.
 

David Campbell egy újságcikkben számol be a különös történetről, arról, hogy az 5 éves fia milyen információkkal rendelkezik Diana hercegnőről, úgy, hogy valaha beszéltek volna róla neki.

David Campbell ausztrál tévés személyiségnek és feleségének, Lisának három gyermeke van: a 10 éves Leo, és az 5 éves ikrek, Billy és Betty. Családi életükben különös fordulat következett be, amikor kiderült, hogy Billy természetfeletti kapcsolatban áll az elhunyt Diana hercegnővel. David és Lisa azt állítják, hogy soha nem beszéltek a kisfiúval Dianáról, és nem mesélték el neki azokat a történeteket, amelyekről ő beszámol.
 
 
“Az egész akkor kezdődött, amikor a feleségem egy képet nézett, amin Lady Di volt. Billy rámutatott és azt mondta: “Nézd, anya! Ez én vagyok, amikor hercegnő voltam.” – mondta David Campbell.

Kezdetben azt gondolták, hogy ez csak egy vicces, véletlenszerű megjegyzés a 2 éves gyerektől, de, amint telt az idő egyre többet beszélt Billy a királyi család életéről. Amikor meglátta Vilmos és Harry herceg fényképét, a “fiaimnak” nevezte őket.

“Egy skót barátunknak arról beszélt, hogy amikor Diana hercegnő volt, gyakran járt egy bizonyos kastélyba” – mesélte David.

A várat “egyszarvúakkal” jellemezte, és Balmoralként emlegette. 
 
 
Billynek több fotót is mutattak különböző várakról, kastélyokról, és, amikor megkérdezték, hogy melyikről beszél, állítólag másodpercek alatt az igazi Balmoral-kastélyra mutatott.

Amikor Lisa egy újabb fotót mutatott Billynek Dianáról, hátborzongató történetet osztott meg.

“Lisa mutatott neki egy újabb fényképet Dianáról, amelyre Billy azt mondta: az én vagyok, amikor hercegnő voltam, de aztán jött egy nap, amikor szirénákat hallottam, és többé már nem voltam hercegnő”. Billy azt is elmondta, hogy hercegnő korában volt egy John nevű testvére” – mesélte David.

David és Lisa nem tudtak egyetlen John nevű királyról sem, de amikor jobban utánanéztek, megtudták, hogy Dianának volt egy testvére, aki egy évvel előtte született, Johnnak hívták, de csecsemő korában meghalt.

Billy kiskorában sokat forgolódott éjszakánként, nem tudott aludni, amikor Lisa megkérdezte tőle, hogy miért nem alszik, azt válaszolta, hogy “Mert jönnek, és elvisznek”. Közben a tetőre mutatott, és azt mondta, hogy “de reggelre visszahoznak” – osztotta meg David.

Billy nagyon sok reinkarnációra utaló történetet osztott meg, most már csak az a kérdés, hogy valóban ő lenne Diana hercegnő reinkarnációja.

forrás: filantropikum.com
 
 Diana reinkarnációja - videó
forrás:ROYAL TUBE