2021. április 6., kedd

Hogyan kommunikál Majoros János Károly a fákkal, virágokkal, kristályokkal, kövekkel?


Hogyan beszélgetsz a fákkal, virágokkal, kristályokkal, kövekkel?

Nem beszélgetek, hanem tudatilag kommunikálok velük, ami egy normál embernek beszélgetésnek tűnhet. 
 

A saját szervi tudatalattimból hozom ki az információkat. A fákat az embernek fel kell töltenie, mert most egy normál fának, mindössze csak fél méter a kisugárzása. Én úgy töltöm a fát, hogy odaállok mellé, körülbelül fél méter távolságra, csinálok egy gyors meditációt, egy fénybekérést, és ennek eredményeképpen a fának, úgy 30-40 méterre megnő az éterteste. A fa energiateste tízezerszeresre is megnő, ami több, mint amennyi volt valaha. A fákról érdemes tudni, hogy régen, több ezer évvel korábban, sokkal erősebbek voltak, csak az emberi tudatállapot alásüllyedése miatt – ugyanúgy, mint a környezetnek, a Földanyának, az ásványi, növényi, állati világnak is – lecsökkent az energiaszintje. Régen a fának x–szer tíz méteres volt az éterteste. Japánban ezt kamik-nak mondták, és ha volt egy-egy fajta lélek a fában, azt kívánságteljesítésre használták, ez jelenik meg az összes vallásban, mint az “égig érő fa”. Akkoriban még olyan erős fák voltak, akkora volt az energiaterük – és ez még pár száz évvel ezelőtt is így volt -, hogy egy kiterjedt hársfa alatt esküvőket tartottak, vagy imazsámolyt helyeztek mellé, hogy ott az emberek imádkozhassanak. A fa hatalmas energiatere rásegített az emberek energiaterére.

Nézzük meg egy kicsit azokat az anyagokat, amik nem alapanyagok, mint például a faszén, amit egy tölgyfa elégetésével készítenek. Van-e a faszénnek valami információs, vagy tudati tartalma, amivel tudsz kommunikálni? Mi a helyzet az aszfalttal, hiszen a kőolajban rengeteg, több milliárd éves élő intelligencia tartózkodik? Az aszfaltban az akkori élőlények tudata és mindenféle lenyomata benne van. Ha ennek a quintessszenciáját megnézzük, akkor az aszfalt, amin járunk, ami már szinte beborítja az egész bolygónkat, lassan megfojt bennünket. Velük milyen módon tudsz kommunikálni?

Nem kommunikálok velük. A faszenet, amelyiket megeszünk, a carbo activatust, úgy tudom, hogy hársfából készítik. Amikor valaki, valami kellemetlent eszik, akkor a carbo activatus magába tudja szívni, abszolválni tudja a mérgeket. A szén az igazából szaturniszi dolog. A Szaturnusz a Bak jegy alatt van, Föld elem, és a Szaturnusz, maga a csontrendszer, a Föld, a csontizületek és a bőr. A Szaturnusz nem más, mint az isteni törvény, és pont azzal, hogy az emberek ezt nem tartják be, elrontják az egész bolygót. Csökken a bolygó energiaszintje. Azok a régi ásványi, növényi, és állati alkotórészek, amik az aszfalt-tavakban voltak, amikbe belefulladtak a dinoszauruszok, tényleg tartalmazzák a sok száz millió évvel ezelőtti információkat, kezdve a földtörténeti ókortól. A mai embernek mindez a régi időkről, szaturnuszi információkat nyújt.

Amikor a fél Dob utcát lebetonozták, éreztem, hogy azon sétálva az aszfalt leszívja az energiámat. Mindig fel kell töltenem azt. Mindent fel kell töltenünk a saját energiaszintünkkel. A faszénnek és az aszfaltnak is szaturnuszi jelentéstartalma van, és az isteni törvény betartására ösztönöz minket. Aki tudja, hogy ez mit jelent, az bekéri a Fényt és a Fénnyel tölti a világot. Az aszfalt és a szén általában sokkal fokozottabban szívja az energiát, a sok régi, több millió éves lerakódás, jobban kéri a Fényt, mint bármi más.

Ha már a Dob utcát említetted, ennek a környezetnek a múlt évszázadban, a második világháború alatt komoly történelmi jelentősége volt. Azok a falak és a fák, a virágok, amik ezen a környéken élnek, mennyire őrzik azokat az információkat, amik ott történtek 1944-46. között?

Nemigen őrzik már, mert az ott lakók szerencsésen feltöltötték a saját enerigaszintjükre. Ezzel már nincsen probléma. Az ott lakók, akiknek nyitott a szívük, ezt szépen megteszik. Ez engem nem zavar és ezt nem is kell töltenem.

Milyen hatással van ránk, ha húst eszünk és milyen, ha növényt?

A húsevésben benne van az ölés információja, amit ha az ember megeszik akkor az folyamatosan teremti a halálát. A húsevésben lévő halálinformációval az ember rövidíti az életét. Ugyanakkor, hiába vegán valaki, ha nincs beavatása, és nem tudja feltölteni azokat a dolgokat, amiket megvásárol, vagy akár maga termel, akkor semmilyen hatása nem lesz annak, hogy ő évek óta vegán. Nem fog felmenni az éterikus teste. Minimum két, vagy több, tíz méter nagyságú étertest szükséges, amivel az ember feltölti a saját magának és a családnak szánt ennivalókat. Ha ezt eszik, sokkal nagyobb hatásfokú lesz az étkezés energiatartalma.

forrás: vntv.hu - Szerkesztette: Horányi Ágnes

A Földanya és az Univerzum gyermekeinek kapcsolata - videó

Majoros János Károly, Jakab István 

forrás: https://www.youtube.com/watch?v=8CFPzQNL1Cc

Az emberek, a Földanya gyermekei könnyebben boldogulnának a bolygón, ha megértenék, hogy hogyan működünk. A magasabb rezgések felvételét az teszi lehetővé, hogy kristályos alapúak vagyunk. Ez a kristályszerkezet azonban elromlott és helyreállítani nekünk kell. Az emberi szervezet a negatív érzelmektől elhangolódott és ez elzárja az asztrál csatornáinkat. Hogyan tudjuk magunkat regenerálni, hogyan tudjuk ráhangolni az adóvevőnket a magasabb rezgésű energiákra?