2021. április 13., kedd

Hihetetlen üzenettel tért vissza a halálból

 
Egészen döbbenetes a rákbetegsége miatt kómába esett Anita története, akit a halálból segítettek vissza az orvosok, és aki egészen elképesztő üzenetet hozott a túlvilágról. 

 Anita Moorjani

A súlyos rákbetegségben szenvedett Anita Moorjani kómába esett. Az orvosok nem láttak esélyt a gyógyulásra, az asszony szervei leálltak. Néhány órával később felébresztették, hogy családja elköszönhessen tőle.

Az asszony a kómában fekve halálközeli élményt élt át. Anita elmesélte, mindent látott, ami a kórteremben körülötte zajlott. A férjét, aki fogta a kezét, az orvosokat, akik lélegeztetőgépre kapcsolták. Az ágyon fekvő testét, sőt azt is tudta, azzal megszűnt a kapcsolata.

Aztán káprázatos fényt látott. Érezte elhunyt hozzátartozóinak jelenlétét és szeretetét. A lelkek beszéltek hozzá, és útmutatást adtak neki. Felkínálták a lehetőséget, visszatérhet az életbe, vagy maradhat, ha úgy dönt. Az asszony először nem akart visszatérni, aztán mégis az életet választotta. 

Már azt is tudja, a Mennyország nem egy hatalmas hely valahol a felhők fölött, hanem egy állapot.

Az elképesztő tapasztalatnak és felismerésnek köszönhetően Anita megértette a négy éve tartó betegsége okát, megértette, mennyire rombolta a testét a bűntudat, és mennyire nem szerette önmagát. Visszatértét követően néhány hét alatt teljesen felépült a nyirokrendszerét megtámadó rákból. Csodás gyógyulására az orvosok egyszerűen nem találtak magyarázatot.

Élete a halálközeli élményt követően alapvetően változott meg. Tudott hinni önmagában, a világban, az egészségben, a párkapcsolatban, a létezésben. Azóta azt állítja, az életben öt igazán fontos dolog létezik.

A szeretet az első. A legfontosabb pedig, hogy önmagunkat tudjuk szeretni.

A második, hogy merjünk élni. A legtöbben félnek a haláltól, félnek az élettől. Ezt az érzés kell mielőbb elengedni.

A harmadik érték a humor és a nevetés. Legyünk vidámak, élvezzük az életet.

A negyedik tapasztalat, hogy az élet ajándék. Semmilyen tárgy nem lehet olyan értékes, mint az életünk.

Az ötödik is nagyon fontos, merjünk önmagunk lenni!

Megértette az élet értelmét, miután visszatért a halálból

forrás: nlc.hu

Részlet a könyvből:  

https://www.book24.hu/img/belepozok/bioenergetic/Meghaltam-hogy-onmagamra-talaljak.pdf

dr. Wayne W. Dyer előszava:

Ez a könyv mélyen megérintett, de még ennél is nagyobb hatást gyakorolt rám a személyes találkozás Anita Moorjanival, amelyet isteni egybeesések sorozata hozott össze. A négy évig tartó betegség Anitát a halál kapujáig, sőt tovább is vezette, hiszen belépett a halál házának előszobájába. A lélek kereséséről szóló könyvében részletesen beszámol ezekről a lépésekről. Elgondolkodva, figyelmesen és nyitott szellemmel olvasd, és hagyd, hogy a szavai kikezdjék a dédelgetett meggyőződéseidet, különösen azzal kapcsolatban, hogy mi van ezen a világon túl, vagy ahogyan mondani szoktuk, a túlvilágon. 
 
Kapcsolódó írás:
Anita Moorjani Halálközeli Élménye 4 Nap Alatt Eltünteti a 4B Stádiumú Limfómát 
 
 Anita Moorjani csodálatos gyógyulásáról szóló könyv 7. fejezete - videó
forrás:Pirgin hangoskönyvek