2014. június 26., csütörtök

Eric Pearl - Aki 750 ezer embert gyógyított



Eric Pearl az Egyesült Államokban, New Jersey-ben született és nevelkedett, majd Miamiban és Jeruzsálemben, Izraelben végezte tanulmányait. Orvosként, kiropraktorként aztán Los Angelesbe költözött, ahol hét éven keresztül dolgozott a teljesen megszokott módon, saját praxisában. Amikor egy nap, valami egészen különleges történt vele....

 


Eric Pearl ma egyike azoknak a spirituális gyógyítóknak, akiket nemzetközileg elismernek. Az egész világon a televíziós műsorok rendszeres szereplője, valamint előadott az ENSZ-ben, írtak róla a New York Timesban, szerepelt filmekben, módszerét hírességek alkalmazták.

Pearlról azt mondják, hogy csodákra képes. Pedig Ő maga sem mindig volt tisztában ezekkel a képességekkel. Orvosként dolgozott, amikor egy napon a betegei arról számoltak be, hogy érzik az orvos kezét akkor is, amikor az valójában nem érinti meg őket. Az eljárással Pearl azóta AIDS betegeket, rákbetegeket gyógyított, de elbír a reumával és más gyógyíthatatlannak hitt betegségekkel is.
Melyik volt az ön számára a legkülönösebb konkrét eset, amikor komolyan kezdett foglalkozni az alternatív gyógyítással?
Eric Pearl: Egy vasárnap éjszakán kezdődött minden. Valamikor az éjjel közepén arra ébredtem, hogy világít a lámpa a hálószobámban, és azt éreztem, hogy van valaki a házban. Elővettem egy kést és egy gázspray-t, és végigjártam a házat. Persze nem találtam senkit. Lekapcsoltam a lámpát, és lefeküdtem aludni.
A következő délelőttön aztán elkezdték mondani a betegeim, hogy úgy érzik, valaki rajtunk kívül még van a helyiségben, illetve hogy akkor is érzik a kezem, amikor nem érek hozzájuk. Az elsőnél, szinte oda sem figyeltem, de amikor minden beteg ugyanezt mondta... úgy, hogy az azt megelőző hét évben soha senki nem mondott ilyet!
Kezdett a dolog komolyra fordulni, úgyhogy tettünk egy próbát. Megpróbáltam, hogy a beteg mögött 1-3 méter távolságban feltartottam a kezem – és megkérdeztem, hogy hova mutatok. Mindannyian érezték! Sőt, elkezdtek abba az irányba mozogni az izmok, amerre a kezem tartottam!


Orvosi kutatócsoport által készített Kirlian fénykép Eric jobb kezéről 




Azóta persze rengeteg dolog történt. Emberek álltak fel tolószékből, epilepsziások gyógyultak meg... persze nem 100%-osan, hanem mondjuk olyan arányban, ahogyan a gyógyszeres kezeléseknél.
Mindenesetre az a nap volt az, ami mindent megváltoztatott. Pénteken még egy egyszerű kiropraktor voltam, hétfőn pedig valami egészen más...
Tudta fejleszteni a képességeit az évek során?
Eric Pearl: Sokan rájöttek azóta, hogy itt valami történik. Ma sokan beszélnek ezekről a dolgokról. Pedig egy ideig nem is nagyon tudtam, hogy mi történik pontosan, mégis azt láttam, hogy egyre többen fordulnak hozzám. Sokan számoltak be olyan esetekről, hogy a garázsajtó kinyílt anélkül, hogy a távirányító gombját megnyomták volna, vagy a házukban automatikusan felkapcsolódik a villany. Amint az ember egyszer kapcsolatba kerül ezzel a fajta energiával, az sok mindent megváltoztat.
Persze a gyógyítás is fejlődött. Nem volt ez egy egyenletes növekedés, de mindenképen fejlődésnek nevezhető. Az történt, hogy elkezdtem kristályokat használni, amik védettséget adnak, ugyanakkor elvesznek a gyógyítás erejéből. Ezeket egy idő után feladtam, és ezzel a gyógyítás is erősebb lett. Ugyanakkor maga a gyógyítás technikája nem változott. Gyakorlatilag ugyanaz, mint az első héten volt.
Nézzük a gyógyítás gyakorlati oldalát! Hogyan történik fizikailag?
Eric Pearl: A beteg lefekszik az ágyra és csak azt kell kérni tőle, hogy lazítson. Semmi másra nincsen szükség. A gyógyító felemeli a kezét bizonyos távolságban. Ekkor a tér, hogy úgy mondjam, kondícionálttá válik. A gyógyítandó teste egy idő után elkezd mozogni, és a gyógyító egyfajta gyógyító teret alakít ki. Ilyenkor a gyógyítóban és a gyógyítottban is változások történnek. Sőt, immár négy független kutatás bizonyítja, hogy a gyógyítottnak ilyenkor például megváltozik a DNS-e, és a vörösvértest szintje.
Honnan tudjuk, hogy érdemes lenne spirituális gyógyítóhoz fordulnunk?
Eric Pearl: Minden arról szól, hogy testünk egy természetes egyensúlyi állapotba kerüljön. A legjobb, ha még az előtt fordulunk gyógyítóhoz, hogy valamilyen tünet jelentkezne. Ha tünet van, akkor az sok esetben olyan, mint amikor valaki hazamegy, dől a füst a lakásából, és az illető lekapcsolja a sípoló tűzjelzőt... Ez tüneti kezelés! A probléma okát kell megszüntetni. Azt pedig akkor a legjobb, amikor még nincsen tünet.
Biztosítani kell, hogy a test állandó egyensúlyban legyen. Tehát érdemes időszakosan, rendszeresen eljárni spirituális gyógyítóhoz. Havonta, évente, attól függően, hogy mennyi stressz, szennyezés ér bennünket.
(forrás: http://hu.ezo.tv)

Beszeda Gábor interjúja Dr. Eric Pearl-lel



Dr. Eric Pearl életrajza

A nemzetközileg elismert gyógyító, Dr. Eric Pearl számtalan tévéműsorban szerepelt az Egyesült Államokban és világszerte, meghívott előadóként felszólalt az Egyesült Nemzetek Szövetségében, teltházas előadást tartott a Madison Square Gardenben, szemináriumait pedig számos különböző kiadvány mutatta be hasábjain, köztük a The New York Times is.
A Los Angeles-i illetőségű Eric és a Kapcsolatteremtő Gyógyítás nagy érdeklődést váltott ki a vezető orvosok és kutatók részéről világszerte – köztük az Egyesült Államok egyik első kórházának, egy komoly hírű traumatológiai intézetnek, egy gerincvelő-sérüléseket ellátó központnak és egy orvosi egyetemnek a munkatársaiból is. Jelenleg is számos intézményben folynak új kutatási programok olyan neves kutatóorvosok irányítása alatt, mint Dr. Gary Schwartz, Dr. William Tiller és mások.
Forradalmian újszerű gyógyító képességei megjelenése előtt Eric 12 éven át rendkívül sikeres kiropraktőri gyakorlatot folytatott. Kiropraktőr-orvosi diplomáját a Los Angeles-i Cleveland Kiropraktikai Főiskolán szerezte meg, az egyik legnagyobb kiropraktikai központ vezetője volt Los Angeles térségében. Rendkívül sikeres és népszerű orvos vált belőle, akit gyakran neveztek „a sztárok kiropraktőrének.” Eric Pearl, aki olyan mesterek keze alatt tanult, mint dr. Virgil Chrane és id. dr. Carl Cleveland, egyike volt annak a néhány praktizáló orvosnak, akik a hagyományos kiropraktőri megközelítésmód mellett színtiszta, eredeti és kis híján elveszett kiropraktikai technikákat is alkalmaztak.
1993 augusztusában fedezte fel, hogy szokatlan „adományt” kapott. A 12 esztendei hagyományos kiropraktőri praxisát követően egyszerre a gyógyítás egy egészen más fajtájának közvetítő közege lett: csatorna, amelyen gyógyító energia árad keresztül. Egy napon a páciensei arról kezdtek beszámolni, hogy magukon érezték a kezét – noha fizikailag hozzájuk sem ért. A páciensek hamarosan csodálatos gyógyulásokat tapasztaltak olyan betegségek esetén, mint a rák, az AIDS-hez kapcsolódó kóros állapotok, az epilepszia, a krónikus fáradtság szindróma, a szklerózis multiplex, a reumás és csont-ízületi gyulladás, a születési rendellenességek, az agyvérzéses bénulás és más súlyos megbetegedések. Mindez egyszerűen attól, hogy Eric a testük közelében tartotta a kezét – és a gyógyulások mind a mai napig folytatódnak.
Noha túlságosan sokat utazik ahhoz, hogy fenntartsa kiropraktőri praxisát, szemináriumainak és személyes foglalkozásainak résztvevői folyamatosan arról számolnak be, hogy Eric „adománya” a súlyos betegségek széles skálájának leküzdésében segít nekik – többek között rosszindulatú daganatok, az AIDS-hez kapcsolódó betegségek, a krónikus fáradtság szindróma, születési rendellenességek és csontdeformitások esetében is. A páciensek (és az orvosok!) hétköznapi és klinikai környezetben egyaránt tanúi voltak e gyógyítások eredményeinek, amelyek egyszerűen azáltal mennek végbe, hogy Eric a TESTÜKHÖZ KÖZEL TARTJA A KEZÉT.
Eric az év folyamán keresztül-kasul beutazza a földet, hogy bolygónk minden zugába elvigye a Kapcsolatteremtő Gyógyítás fényét és információit. Megtanítja, hogyan aktiválhatjuk és használhatjuk fel a gyógyító frekvenciáknak ezt az új, mindent felölelő spektrumát, amely lehetővé teszi számunkra, hogy teljességgel túllépjünk az „energiagyógyításon” és a különböző „technikákon”, s a gyógyítás egy olyan szintjére jussunk el, amely mind ez ideig soha senki számára nem volt elérhető! Eric a mai napig több mint 70 000 Kapcsolatteremtő Gyógyítás-terapeutát képzett ki 70-nél is több országban, s ezzel a spontán gyógyítók egész nemzedékét hozta létre világszerte.
(forrás: http://akapcsolatteremtogyogyitas.hu)