2014. október 18., szombat

Belső utazás - Dr. Bruce Lipton



Dr. Bruce Lipton, korábban a Wisconsin Egyetem orvos professzora, és a Stanford Egyetem orvosi karának kutató tudósa egy "új biológiáról" beszél, amely azt mutatja, hogy a genetika klasszikus elmélete a rögzített DNS szerkezetről, hibás. Kijelenti, hogy a DNS alkalmazkodik, és megváltoztatható, megjavítható - szándékunk szerint.

Dr. Bruce Lipton 
 

Dr. Bruce Lipton ebben a videóban elmondja, hogy napjaink úttörő kvantumfizikusai milyen összefüggéseket találtak a tudomány és a spiritualitás között. Brandon Bays, az általa kifejlesztett belső utazás módszert - közvetlen, spontán tapasztalatként kezdte el megalapozni. Akkor nem volt még tudása arról, hogy miért és hogyan működik. Azóta tíz és százezrek közvetlen tapasztalata igazolta a módszer hatékonyságát. Bruce ebben a rövid interjúban a tudomány válaszát adja a miértekre. Minden betegség gyógyítható, és már most minden rendelkezésünkre áll a gyógyuláshoz.. A belső utazás egy rendkívül alkalmas eszköz arra, hogy azzal az erőtérrel kapcsolatba kerülj, amiről itt Bruce beszél.

Dr. Bruce Lipton a modern tudomány és a gyógyulás összefüggéséről - videó

Dr Bruce Lipton arról beszél, hogy a pozitív gondolkodás miért nem tud mindig működni. Ahhoz, hogy az elmét sikeresen használjuk egészségünk visszaállítása, sikerességünk elérése és problémáink megoldása céljából - tisztába kell kerülnünk azzal, hogy milyen programok működnek a tudatalattinkban. A belső utazás módszere kifejezetten ezt a lehetőséget kínálja számunkra. A tudatos elmét - tudatosan - félretesszük, és megnyílunk annak a végtelen intelligenciának, amit a modern kvantumfizika "field"-nek hív. Magyarul erőtér, rezgéstér talán a legjobb szó rá. Persze ez nem más, mint a spirituális irodalomban használt lélek, szellem, Isten fogalma. Más és más a megközelítés, a hitrendszer, és mégis lényegét tekintve ugyanaz.
(forrás:oltyana.mindenkilapja.hu)
- - - - -  -
Belső utazás - Bruce Lipton: a gondolatok és a gyógyulás - videó