2014. október 30., csütörtök

Érzéki egyensúly




Ha valami fontos számodra, akkor arra fokozottan figyelsz. Úgy is lehet mondani, hogy kicsit ki vagy hegyezve a témára, mert folyamatosan arra vágysz, hogy előrelépés történjen a dologban.




Ilyenkor kérhetsz jeleket a Teremtéstől, hogy biztos legyél benne, hogy valóban tiéd e a célod, és ez az ég által támogatott e. Ilyenkor csodába illő történéseket, és sorozatos „véletlen” egybeeséseket tapasztalhatsz. Például, ha a számodra vágyott eseménnyel összefüggésben van egy szimbólumod, pl.: egy bagoly, akkor hihetetlen módon, több helyen baglyokat fogsz találni.

Amikor az egyik kedves vendégem jött hozzám, pont ezt mesélte el. Neki a bagoly képének megjelenése a párjára utal, ha kérdése, kétsége akadna, jelet kér, ami a bagoly képében meg is szokott jelenni. Amikor hozzám jött picit kételkedett. Nem bennem, hisz nem is ismert, csupán abban, hogy szükség van e arra, hogy oldásokat végezzünk, hogy ezzel is segítse e útját. De testvére unszolására eljöttek. Én aznap egy olyan pólót húztam magamra, aminek az elején egy teljes méretben egy bagoly ül… abban a pillanatban tudta, jó helyen jár. (Én pedig, azóta sem vettem még elő újra ezt a pólót… hmmm… a véletlenek, a jelek).

Amikor nagyon vágyunk a megvalósulásra, és már türelmetlenek vagyunk, előfordulhat, hogy ezeket a jeleket elkezdjük megkérdőjelezni, mondván, biztos, már mindenbe belegondoljuk. Ott lesz a kétség, hogy azért látok annyi szimbólumot, mert azt akarom látni? Vagy éppen a jelet értékeljük át, hogy biztos semmit nem jelent, csak mi gondoltuk, hogy a célhoz kapcsolódik.

Az égi jelek által tud üzenni nekünk. Ne bíráljuk ezeket felül. Csodás történések, egybeesések, „véletlen” üzeneteket ezek, amiken keresztül biztatnak kitartásra, erőgyűjtésre bennünket. Adjon hitet és reményt ez az üzenet! A Teremtés ezekkel a véletlennek tűnő szinkronicitásokkal üzen, hogy célod, vágyad úton van, a háttérben folyik a munka. Tarts ki, mert azért dolgoznak, hogy megadják számodra a vágyad beteljesülését.

Ha kételkednél, ha esetleg szándékosan kritizálnak, ha elméd igyekszik elbizonytalanítani, akkor figyeld a szinkronicitások csodás megjelenését. A jelek, a biztatások mindig ott vannak. Csak, mint egy jó nyomolvasónak, tudni kell olvasni a sorok között. A véletlenek nem véletlenek. Ne hagyd, hogy elméd felülbírálja ezeket!
(Horváth Gabriella)