2016. december 24., szombat

A fény születése…



Ha azt gondolnád, hogy mindenkiben van Fény, mindenki jó és szeretetteljes, akkor bizony tévedsz… ahhoz, hogy a Fényed megszülessen benned, nagyon sokat kell tenned. Bizonyítanod kell, hogy TE megérdemled. Hiányosságaidat fel kell ismerned és nem elég, hogy felismerted, erénnyé kell váljanak benned. 


Komoly belső munka ez, kitartást, erőfeszítést követel. Megköveteli tőlünk, hogy átmenetileg feladjuk az értékrendünket és akár teljesen átrendezzük életünket. Sokszor fel kell adjunk mindent ahhoz, hogy egyáltalán a közelébe kerülhessünk annak, hogy megtörténhet, hogy bennünk is megszülethet. És mert ez ilyen, így nem lehet Fény mindenkiben. Aki nem dolgozik meg érte, az sosem érheti el, abban a saját, valódi Fénye nem születhet meg.

Lehetséges, igen lehetséges, hogy fényesnek látszik, de ne tévesszen meg, az nem az ő fénye, a tiéd és a másoké világítja csupán meg…

Lehetséges, hogy vannak olyanok, akiknek semmit nem kell azért tenniük, hogy Fényesek legyenek. Igen, vannak ilyenek. Ők a tehetségesek. Ők azok, akik olyan képességekkel születtek, melyekkel csak azok rendelkeznek, akik már fényesen érkeznek meg. Ők azért jönnek, hogy világítsanak, segítsenek, utat mutassanak a legnagyobb sötétségben, így az ő fényük nem függhet semmitől, nekik egyszerűen világítaniuk, fényleniük kell.

Megismerheted az ilyen embereket könnyen, hiszen ha találkozol velük, akár csak egyetlen pillanatra az életedben, örökre megérintik szívedet, Lelkedet, lényedet. Ő az, akit soha többet nem felejtesz el, akit bármikor újra felismersz. Bevésődik, örökre megmarad az emléke, az ő csodálatos, valódi fénye, ami lénye elválaszthatatlan része.

Azok, akik ilyen Fénnyel születnek azért jönnek, hogy törődjenek a többiekkel. Itt vannak, köztünk járnak és próbálkoznak. Mély alázattal a szívükben meghajolnak, és önmaguk fényéből, benned is fényt gyújtanak. Megosztják azt, amit ők kaptak.Figyelj ás lásd ezeket a csodálatos lényeket, ezeket az igazán különleges embereket. Ismerd fel őket, lásd meg, hogy ők mások mint te. Örülj ennek a másságnak, tudd, hogy általa te is több lehetsz! Tudd, hogy ő azért van itt, hogy segítsen neked, hogy a fény benned is megszülessen, életre keljen.

Hagyd, hogy megérintsen szeretetével, szeméből áradó meleg fényével. Tudását nyitottan fogadd, lélegezd be, engedd, hogy átjárjon téged.

Nem kell semmi mást tenned, csak légy nyitott és ismerd fel. Ismerd fel és magadban mond azt: “Köszönöm, hogy megtörténhetett! Köszönöm neked, hogy általad az én szívemben is fény születhet! Hála a Fényért, hála érted! Köszönöm, hogy vagy, hogy létezel! Köszönöm, hogy vagyok, lehetek! “

Látod? Nem is olyan bonyolult, sőt egészen egyszerű. Mindössze ennyit kell tenned… fel kell ismerned a fényt és hagynod kell, hogy megérintsen, hogy ezáltal benned is megszülessen.

A Fény a legeslegnagyobb sötétségben is képes megszületni. Engedd te is, hogy megtörténjen! Adj helyet magadban a fénynek, engedd, hogy betöltse szívedet, Lelkedet! Engedd meg magadnak, hogy te is világíts, engedd meg másoknak, hogy téged is felismerjenek a sötétben!
Végtelen szeretettel: Váradi Andrea

(forrás: talentumok-lelekebredes.com)