2016. december 16., péntek

White Eagle, avagy mi a Fehér Sas Páholy szellemisége?



Vannak, akik szeretnék kifejleszteni spirituális képességeiket, szeretnének aurát látni, vagy bepillantást nyerni előző életeikbe. Mások rendszeres kapcsolatot szeretnének tartani a láthatatlan világokban élő mesterekkel, és gyógyító erők birtokába jutni. És természetesen vannak olyan testvéreink, akik egyszerűen csak bizonyosságot szeretnének nyerni a felől, hogy valóban létezik élet a fizikai test halála után, és szeretteikkel egyszer majd újra együtt lesznek. 


Mindez több úton is elérhető, és White Eagle tanításai e tekintetben rendkívül praktikusak. A praktikus megközelítésen azonban messze túlmutat az a törekvése, hogy tanítványait magasabb tudatszintre emelje. Vajon a meditáció a követendő út? White Eagle ajánlja a meditációt, mint kitűnő segédeszközt, de kihangsúlyozza, hogy az embertársainknak nyújtott szolgálat bármely formája legalább annyira segíti a lelki fejlődést. Sokan vannak, akik úgy követik a lelki fejlődés útját hogy nem is tudnak róla.


Lelki fejlődés II. - White Eagle

White Eagle elvezet bennünket a belső világokba, és felfedi a természet birodalmát irányító rejtett életet. Megragadó, részletekben gazdag és izgalmas módon beszél az elementálok és más lények világáról, amelyek a hierarchia magasabb fokán álló mesterek bölcs irányításával szünet nélkül építik e gyönyörű és termékeny világot, mindannyiunk örömére és áldására.

White Eagle egyik legérdekesebb könyve ez, amely a természet belső - az emberi szem számára rejtett - világáról szóló tudást közvetíti, valamint azt a módot, ahogy mi, emberek együttműködhetünk ezzel a rejtett világgal a lehető legnagyobb harmónia elérésének érdekében.


Lelki fejlődés III. - White Eagle

Az okkult tudásra és a belső erők felszabadítására vonatkozó könyvek sokaságában alig lehet olyat találni, amelyik valóban elárulja a belső misztériumokhoz vezető utat, illetve segít megtalálni a lélek világánakkapuit megnyitó jelszót. White Eagle nem marad adós a válasszal, bár ez a válasz a lelki világok titkaiba való bepillantásért dolgozó tanulót komoly meglepetésként érheti.


Lelki fejlődés IV. - White Eagle

Ezt a tanítás-sorozatot „Az út” címmel jelöljük, és végigmegyünk az emberi tapasztalat hosszú útján a szellem születésétől a beavatás értelméig, mert azt látjuk, hogy sokan még mindig nincsenek tisztában a beavatással, a lelki fejlődés és növekedés folyamatával. Jelen időkben sokan mohón keresik a tudást. Ők mentális testüket fejlesztik. Ez mind része a fejlődés folyamatának, egy-egy lépés az úton. De nem elegendő az elmével felfogni, és tudni bizonyos dolgokat, mert ez a tudás nagyon korlátozott lehet. A lelki fejlődés lényege abban áll, hogy az ember magába szívja és megemészti a lelki igazságot, és az egyszerű lelki törvényeket átülteti a mindennapi gyakorlatba.
(forrás: http://ujvilagtudat.blogspot.hu)

White Eagle, avagy mi a Fehér Sas Páholy szellemisége?- Balogh Béla, Jakab István - videó