2016. december 23., péntek

Amikor bevitte a kórházba 14 éves lányát, tudta, ez az utolsó útjuk... Aztán meglátta az angyalt!



„Láttam az angyalt, aki megmentette a lányom életét!”

Amikor Colleen Banton bevitte gyönyörű, 14 éves lányát a kórházba, már tudta, hogy soha többet nem jönnek ki onnan együtt. Chelsea ugyanis már hosszú ideje súlyos betegséggel küszködött, így amikor hirtelen tüdőgyulladást kapott, az orvosok már nem jósoltak neki hosszú időt.

Ezt rögzítette a biztonsági kamera


A kislányt befektették a kórházi szobába, és az egész család könnyezve vett tőle végső búcsút. Tudták, hogy ez lesz az utolsó éjszakája.

A gyászoló család egészen összetört, amikor valami egészen váratlan dolog történt, olyasmi, amire még az orvosok sem tudtak magyarázatot adni. A kislány másnap reggel felébredt, és jobban volt. Olyannyira, hogy még azt is megkérdezte, miért van kórházban.

Hogy az eset még rejtélyesebb legyen: a kórház biztonsági őre jelezte, hogy valami egészen különöset talált a biztonsági kamera felvételén. Amikor Colleen meglátta a filmet, egyből tudta, hogy az a csodás és megmagyarázhatatlan fény, ami a lánya kórházi szobája előtt látható, nem más, mint egy angyal!


Chelsea teljesen felépült a tüdőgyulladásból és sikerült megerősödnie. Bár még mindig vannak egészségügyi problémái, az egész család bizakodó. Hisz akit egy őrangyal mentett meg a biztos haláltól, annak élnie kell!
(forrás:blikk.hu)

Nézd meg te is, hogyan vigyázta az angyal a beteg kislány életét: