2016. december 3., szombat

Kislány mesélt a túlvilágról, miután felébredt a kómából!


Egy óriási kerék zúzta szét az arcát, majd több napig kómában volt. Amikor felébredt, a túlvilágról kezdett el mesélni a szüleinek. Döbbenetes beszámoló!


Amber Rose Kordiak alig múlt hét éves, amikor egy 270 kilogrammos óriási traktor kerék esett rá, majd szétzúzta az arcát.

A tragikus incidens még 2013 júliusában történt. A szülők először azt hitték, hogy a lány szörnyethalt, de szerencsére a kiérkező mentők még észleltek életjeleket, ezért azonnal kórházba szállították.

Az arccsontja teljesen összetört, koponyája több helyen nagyon megzúzódott, és belső vérzései voltak. Végül Amber kómába esett, és a szülők minden reményüket elvesztették.


Hosszú percek, majd órák teltek el, feszült várakozással telve. Aztán ezek az órák napokká, sűrűsödtek, és mikor már a szülők úgy gondolák, kislányuk soha nem kel fel, akkor váratlanul megtörtént a csoda.

Amber ugyanis felébredt, noha már nem volt teljesen ugyanaz a kislány, mint azelőtt. A lány ugyanis olyan dolgokat élt át, mialatt félholt volt, ami megdöbbentette a szülőket.


„A mennyországban voltam. Láttam a mennyországot!” – fordult oda anyjához a felébredése után közvetlenül.

A lány önvallomását eleinte nem vették komolyan, és az orvosok is azt mondták, hogy valószínűleg a súlyos fejsérülés, és az agyat ért trauma válthatta ki ezeket a képzeteket a kislányban.

Amber azonban csak nem akart leszállni a témáról és egyre többet mesél t szüleinek arról az időszakról, amíg nem volt magánál. Azt állította, hogy járt a mennyországban.


Egy hosszú folyosón lépdelt, melynek fény áradt a legvégéből. Ám a legmegdöbbentőbb az egészben az volt, amikor azt mondta, hogy látta apját, amint megpróbálja kiszedni a ráesett kerék alól. Amber ugyanis kilépett a saját testéből, és felülről látott szinte mindent.

Ezt a lány nem láthatta, ráadásul nem is apja volt a közelben akkor, és a kislány csak az anyját láthatta, amikor rázuhant a kerék.

Az apa aztán a következő pillanatokban ott termett, és valóban próbálta kihúzni a kerék alól a kislányát. De vajon Amber ezt honnan tudhatta?

Azt állította, hogy azért tért vissza a Földre, hogy a szülei ne legyenek szomorúak. Azt mondta, hogy odafenn úgy működnek a dolgok, hogy bizonyos esetekben a kezünkben van a döntés, hogy visszamegyünk-e a Földre, vagy végleg a mennyben maradunk.

A mennyországban mindenkit elönt valami mérhetetlen boldogság, melynek nincs különösebb oka mégis érezzük folyamatosan. Nincs idő, és nincsenek rossz dolgok sem, és örökkön örökké fényárban úszik a lelkünk.

Amber szülei hittek a lányuknak, és a tragikusan induló, ám szerencsésen végződő eset után biztosak abban, hogy létezik túlvilág.

A kislány arcát 3 év alatt különféle rekonstrukciós műtétekkel állították helyre, így ma már újra teljes életet élhet a szüleivel.

(forrás: http://avilagtitkai.com)

Amber-Rose - videó