2016. december 22., csütörtök

Elhunyt rokonaink köztünk élnek?


Sokfelől lehet hallani olyan esetekről, amikor az emberek olyan paranormális észlelelésekről írnak, amik elhunyt szerettük halála után jelentek meg, vagy voltak érzékelhetőek. Talán esetleg mi magunk is tapasztaltunk már ilyen dolgot, amit nem tudtunk mire vélni, de határozottan egy halott rokonunk, barátunk, ismerősünk jutott róla eszünkbe. Mostani írásunkkal megpróbálunk segítséget nyújtani mindazok számára, akik hasonló jelenségeket érzékeltek.


Azok az emberek, akik haláluk után bizonyos okok miatt nem tudnak elszakadni a földtől vagy kapcsolataiktól, egy darabig még itt maradnak. Mindaddig nem tudnak tovább haladni, amíg nem tisztulnak le érzelmeik alól, hiszen a kötést ez hozza létre. Egy felmérés szerint minden ötödik ember élt már át olyan jelenséget, melyben egy halott hozzátartozója jelzéseket adott neki.

Egy megtörtént eset.
Beküldte: Antal Norbert

„Feleségem harmincöt évnyi házasság után hunyt el súlyos betegségben. Az orvosa azt mondta, hogy az utolsó napokban ne látogassam, mert nincs magánál, kómában fekszik. De én úgy gondoltam, az utolsó pillanatig szeretnék vele lenni, ezért minden nap ott ültem vele a korházba. Hiába feküdt kómában, amikor hozzá léptem, tíz-tizenöt másodpercre kinyitotta a szemét. Ez többször megismétlődött, melyet el is mondtam az orvosnak, mire ő annyit válaszolt, hogy a tudomány nem tud magyarázatot, biztos a nagy szeretetet érezte meg a felesége.
Pár nap múlva eltávozott az élők sorából, amit egyáltalán nem tudtam feldolgozni. A családom úgy döntött, hogy pszichiáterhez akarnak küldeni, hiszen feleségem után akartam menni a halálba, amikor egy hajnalban csodálatos dologra ébredtem.
Feleségem a hálószobában az ágy mellett állt és azt mondta: - János, most már el kell mennem, s jöttem elbúcsúzni - megcsókolt, egy hűs fuvallatot éreztem, s azt mondta:- Vigyázz a családra és légy erős. Abban a pillanatba eltűnt, és soha többet nem láttam sem ilyet, sem más hasonló jelenséget. Ennek már tíz éve.
Több ismerősöm azt mondta hallucinálok vagy beképzelem magamnak a történteket, de én tudom, hogy akkor és ott az megtörtént, és mondhat nekem bárki bármit, ha ez nem történik meg velem, ma nem lennék az az ember, aki vagyok."
(forrás:hotdog.hu)

Kovács - Magyar András - A szellemek jeleket adnak - videó