2016. december 9., péntek

Újabb fotók és felvételek a rejtélyes perui koponyáról és egy rendkívül szokatlan, idegen kinézetű apró múmiáról


A tegnap bemutatott koponya lelet egyelőre vizsgálatra vár, ám formájából és szerkezetéből az látszik, hogy egy idegen életforma maradványa lehet, melyet egy vastag, szürke színű bőrréteg borít. A koponyát állítólag Peru déli sivatagának egyik barlangjában találták további más, hasonló leletekkel együtt.


 A koponya mintegy 13 centiméter hosszú, melynek bal oldalán kilátszik a csont, ahol a bőr anyag egy helyen levált. Valamint a jobb oldalon a szemüreg rendkívül sekély.


A koponyán a szájban, az orrlyukakban és a szemeknél lerakódás, valószínűleg agyag található, ami gyakori összetevője a sivatagi homoknak a perui partvidéken. Nyilván orvosi és/vagy állatorvosi vizsgálatra van szükség, hogy többet tudjunk az eredetéről.


Az alábbi képen jól látható a koponya alsó részén a csontfelszín valamint a csontvelő. A tervek szerint DNS valamint radiokarbon vizsgálatokat végeznek a koponyából származó mintákon fontosabb észak-amerikai laboratóriumokban.


Az alábbi videóban a koponya látható egy apró, idegen kinézetű lény múmiájával együtt. A múmiát szintén Peruban találták a sivatagban, és egyelőre ugyancsak rejtély, hogy milyen lény maradványa lehet.


A lény múmiája körülbelül 25 centiméter hosszú, a teste teljesen kilapult, ugyanakkor szintén megnyúlt, ovális koponyával és viszonylag nagy szemekkel rendelkezik.

 
A maradványról készült röntgen felvételen jól látható a lény csontszerkezete, amely teljesen eltérő az ember és minden más ismert emlős csontvázától, melynek testéhez képest hosszú, térdig érő karjai vannak.


A nagyobb koponya és a kis múmia feje nagyon hasonlítanak egymásra, ahogy az jól látható, amikor egymás mellé helyezik őket.

Az idegennek tűnő lény múmiáját az egyik perui televízióban is bemutatták.

(forrás:http://ujvilagtudat.blogspot.hu)