2017. május 9., kedd

Özönvíz előtti piramis szunnyad a Fuxian-tó alatt?



Több ezer éves civilizáció előtti struktúra csillagközi látogatókról árulkodik...

Létezik egy tó Kínában, a Fuxian Lake - Fuxian-tó a tengerszint felett 1720 méterrel, közel 212 négyzetkilométeres kiterjedéssel, melynek a mélyén valami megmagyarázhatatlanra bukkantak a régészek.


Valami olyanra, ami valósággal sokkolta őket, mert mindennek ellent mondott, amit eddig nekik tanítottak a világról, és az emberiség múltjáról.

Ugyanis a tó mélyén, az üledékréteget vizsgálva olyan romokra, maradványokra bukkantak, melyek egy özönvíz előtti civilizáció nyomait rajzolták ki előttük.

Mindennek legfőbb eleme az a hatalmas, víz alatti, viszonylag jó állapotban megmaradt piramis volt, mely olyan, mintha egy egyiptomi piramis pontos mása lenne.

A különbség csak annyi, hogy ez a piramis jóval régebbi az összes egyiptomi piramisnál, és senki sem tudja, hogy kik, vagy mik építhették...

Gondoljuk csak végig. Nem lehet véletlen, hogy a világban az utóbbi néhány évtizedben sorra találtak olyan ősi piramisokat, vagy piramis kezdeményeket, melyek több ezer évvel régebbiek, mint az Egyiptomban található piramisok.

Ilyenek a Magyarországon talált, Pilis hegyeiben, hegyei alatt rejtőző piramisok is, de a boszniai piramisok, vagy a híres Kazahsztánban található piramis is.

Ezek annyira régiek, hogy felmerül a kérdés: alkothatta-e ember őket, mikor még nem volt fejlett civilizációnk, hogy ilyeneket megépítsünk? Sőt, az emberi társadalom sem létezett akkor...

A tó alatt, illetve a tó üledékében rejtőző piramis darabjait 1992-ben fedezte fel először egy bizonyos Geng Wei, aki tudta, hogy valami nagyon jelentőset talált meg.


A nagy kérdés azonnal az volt, hogy mikor épülhettek ezek a romok, amiket a tó fenekén találtak. A válasz egyes kormeghatározási kísérletek szerint az volt, hogy minimum az utolsó jégkorszak előtt.

Ez azt jelenti, hogy a piramis, és a körülötte felfedezett egyéb romok legalább 13.000 évesek, vagy régebbiek. Megelőzik az özönvizet is, vagyis egy özönvíz előtti technológiai civilizáció műve lehetett.

A tóba lemerülő búvárok hatalmas kőtömböket, járatokat, lépcsők és köves útszakaszok maradványait tárták fel az évek során.


2001-ben a történelemben először sikerült felvételeket is készíteni a mélyben heverő titokzatos enigmáról. Ezeken a felvételeken ráadásul nem is egy, hanem több kisebb piramis maradványa is felsejlett.

Egy ősi, 1,5 négyzetkilométeres kiterjedésű város képe rajzolódott ki a víz alatt. A tó 13.000 évvel ezelőtt biztosan nem létezett, az később alakult ki, talán éppen az özönvíz hatására.


Történelmi dokumentumok igazolják ma, hogy egykoron abban az időintervallumban egy Yuyuan nevű ősi város állhatott ott, ahol ma a Fuxian-tó van.

Egyes összeesküvés elméletek felvetették azt, hogy Yuyuan nem volt más, mint maga Atlantisz. Hiszen ez is egy ősi város volt, piramisokkal, melyet Váratlanul elnyelt a víz".

Yuyuan városának uralkodójáról azonban sok információ maradt meg, melyek arról számoltak be, hogy fából szerettek építkezni. Az odalent talált romok viszont kőből készültek.


Ráadásul az ott talált piramisok állítólag a régészek leírásai alapján - akik már jártak a mélyben megvizsgálni azokat - jóval fejlettebbek, mint a Földön fellelt bármely piramis, beleértve az Egyiptomban találtakat is.

Vagyis könnyen lehet, hogy ez a hely egykoron egy magasan fejlett civilizáció bölcsője lehetett, és a piramisok szülőhazája...

(forrás: http://avilagtitkai.com)

 A Kínai Fuxian-tó alján talált város romjai - videó