2017. május 8., hétfő

Láthatatlan lények népesítik be Földünk légkörét!



Ez az állítás már nagyon érdekes! Ha már egy atomfizikus állít olyanokat, ami ellene megy a tudománynak, ott két dolgot kérdezhetünk meg.

A tudós bekattant, vagy pedig a háttérben valami olyan dolog történik, ami az emberiség számára teljesen szokatlan. Holott a jelenség már ősidőktől a fejünk fölött lebeg.

Nos, nagyon úgy tűnik, hogy itt inkább az utóbbiakról van szó. Amikor mindez beigazolódik, az emberiségnek a világegyetemről alkotott képe merőben meg fog változni.

Nézzük most a tudományos részét a rendkívül érdekes állításnak!


Dr. Ruggero Santilli, a Harvardon tanult és jelenleg atomfizikával, energiával és optikával foglalkozik a Thunder Energies Corporation-on kutatásvezetőként.

Az olasz származású amerikai atomfizikus azt állítja, hogy a Föld légkörében élő, de láthatatlan entitásokat fedezett fel. Az American Journal of Modern Physics folyóiratban megjelent cikkében publikálta, hogy legalább kétféle láthatatlan földi entitást észleltek digitális kamerával.


Az egyik sötét színű, amely egy fényes háttéren van, a másik, pedig világos, mintha ennek az ellentétje lenne. Hogyan létezik a dolog, ha eddig nem vették észre a tudósok. Santilli válasza az volt, hogy a felfedezést véletlenül tette a magáról elnevezett teleszkóppal. Kifejezetten azért fejlesztették ki, hogy bizonyítékokat találjanak az antianyag galaxisok létezésére, illetve az antianyag kozmikus sugárzás és az antianyag aszteroidák jelenlétére.  


„Ez egy izgalmas felfedezés. Még nem tudjuk, hogy mik ezek a szabad szemmel vagy hagyományos teleszkóppal nem látható entitások, de a Santilli teleszkópra felszerelt kamerákkal jól láthatók.” - nyilatkozta az atomfizikus.

Dr. Santilli a célra egyelőre szabadalom alatt lévő konkáv lencséket használ, amelyek alkalmasak arra, hogy szabad szemmel nem látható életformákat meg lehet figyelni. A mai modern kamerák el vannak már látva különféle szűrőkkel, amelyekkel olyan fénytartományokban is képes rögzíteni, amelyet az emberi szem nem érzékel. 

A felfedezést két egymástól független, nevét ki nem adó asztronómus is megerősítette. 

A professzor a felfedezést követően azt állította, hogy ezek a lények folyamatosan kémkednek az emberek után. 

„Arra a kérdésre, hogy mik ezek az entitások, a kormánynak kell megadni a választ, mert akármik is legyenek, úgy tűnik, jogtalan megfigyelést végeznek bizonyos érzékeny polgári, ipari és katonai létesítményeknél.” - jelentette ki Dr. Santilli.


Természetesen a kutatók többsége nem veszi komolyan a professzor felfedezését, aki úgy gondolja, hogy egyes tudósok összeesküdtek ellene, mert egy új tudományt fedezett fel, amely minden eddigi elképzeléssel szembe megy. Még Einstein relativitás elméletével is.

(forrás: http://hir.ma)