2017. május 2., kedd

A Kheopsz piramis egy Zed tornyot rejt, amely állítólag képes lelassítani az időtKheopsz piramisa Egyiptomban, amely mintegy 3 millió durva mészkőből áll nem más, mint egy védelmet szolgáló pajzs a Zed torony körül, amely körülbelül kétszáz, 60 tonna súlyú gránit monolitból áll. 


A Zedet nem az egyiptomiak építették, hanem Atlantisz civilizációjához tartozott. Mario Pincherle neves olasz kutató és régész rekonstruálta azt a módszert, amellyel a Kheopsz piramisba helyezték a tornyot Hérodotosz történelmi könyvének 124., 127. és 97. szekciója alapján. Vagyis maga a piramis egy sokkal fontosabb dolog borításaként szolgál, amire Pincherle kutatásai során rájött.

"Eljön a nap, amikor a torony teljesíti a rábízott feladatot. A piramis felszökken, mint a kos, és akkor véget ér a szomorú vaskorszak." - Énok könyve

A torony belsejében lévő Zed torony állítólag képes lelassítani az időt. Ennek az elképesztően izgalmas titoknak járhatunk utána neves szakértők segítségével, akik az úgynevezett "tiltott régészet" területén kutatják az eltűnt civilizációk rejtélyeit.

(forrás:http://ujvilagtudat.blogspot.hu)