2017. május 21., vasárnap

Élve temették el!



Az olasz Camerini egyetemen,a víg kedélyű pszichológiaprofesszor,Dr.Giuseppe Stoppolini okkultizmusról tartott előadásai voltak a legnépszerűbbek.1950 szeptemberében az egyik előadáson bemutatta hallgatóinak Maria Boccát.


A hölgy transzba esett,és mindannyiuk számára megdöbbentő dolgokat közvetített.Maria a transzállapotban olyan elhunyt férfiak és nők hangján beszélt,akik a jelenlévők előtt is ismertek voltak.A szeánsz vége felé egy ismeretlen hangon szólalt meg, kérte, legyenek hozzá könyörületesek és hallgassák meg.

A következőket mondta: Rosa Menichelliként születtem.Amikor meghaltam a Rosa Spadoni nevet viseltem,de azóta már a férjem is meghalt.Mindketten a Castel-Raimondo temetőben vagyunk eltemetve,Camerinótól néhány mérföldnyire.Csak azt kérem önöktől,hogy segítsenek embertársaikon, nehogy a velem történtek másokkal is megessenek.A halotti anyakönyvi kivonat kiállítása után két nappal mély kómában feküdtem. Kivittek a temetőbe és elevenen eltemettek.


Minden hallgató szó nélkül ült a döbbenettől, Maria pedig ájultan esett össze.A következő napon Dr. Stoppolini utána nézett,s valóban létezett egy Rosa Spadoni nevű hölgy,aki 1939 szeptember 4-én halt meg a camerinói közkórházban.Két nappal később a Castel-Raimondo temetőben vettek tőle végső búcsút.Mivel már egyetlen rokona sem élt,senki nem tiltakozott a holttest exhumálása ellen.1950 szeptember 13-án kis csoport gyűlt össze Rosa sírja körül. Dr.Stoppolinin és az általa felfogadott két munkáson kívül jelen voltak még orvos-patológusok a camerinói egészségügyi bizottságtól,három köztisztviselő,akik az olasz kormányt képviselték,és egy fényképész is.

Egy órányi ásás után előbukkant a koporsó,és Dr.Stoppolini maga állt a gödörbe, hogy felemelje a tetejét.A benne talált csontváz a hátán feküdt,koponyája balra fordult.Bal karja felfelé hajlott,ujjai a szájüregbe préselődtek.Térdeit felhúzta,mintha erővel próbálta volna felnyomni a koporsó fedelét.

.Még ennél is szörnyűbb látványt nyújtottak Rosa körmének párhuzamos kaparásnyomai,ahogyan megpróbált kimenekülni a koporsóból.

A patológusok a következő nyilatkozatot tették közzé:
”Az ,hogy Dr.Stoppolini hogyan jutott információi birtokába, nem lényeges. Egyet kell értenünk vele abban, hogy Rosa Spadonit kómás állapotban temették el,amikor az élet jeleit nem lehetett észrevenni. Az asszony a koporsóban tért magához,ahol már senki nem tudott segíteni rajta.”
(forrás: index.hu)