2017. május 18., csütörtök

Isten nyomában Morgan Freemannel



A műsor az Oscar-díjas Morgan Freeman által készített és vezetett nagyszabású hatrészes sorozat, amely annak jár utána, hogy az emberek a Föld egyes pontjain miként igyekeznek megérteni Istent.


Kicsoda is Ő? Honnan jöttünk? Miért létezik a gonosz? Mi történik velünk a halálunk után? Valamennyiünk életében eljön a pillanat, amikor feltesszük magunknak ezeket a kérdéseket, s az esetek többségében valamennyien más és más megoldásra jutunk.

A műsor egyik különlegessége, hogy több irányból is megvizsgálja a jelenségeket: többek közt megpróbálja megérteni, hogy a vallás milyen fejlődési pályát járt be a történelem során, s megfordítva, hogy a vallás miként hatott a különböző társadalmak alakulására.


Az Oscar díjas színész mindent megtesz azért, hogy ő maga is a Létező közelébe kerülhessen. Az epizódok során ellátogat a nagy világvallások fontos szent helyeire, felkeresi Jeruzsálemben a Siratófalat, Indiában a Bódhifát, Mexikóban a maja templomokat és Texasban a több tízezer férőhelyes Lakewood "megatemplomot".

Kalandozz te is Morgan Freemannel, közben nézz egy bámulatos és gondolatébresztő történetet hitről és spiritualitásról, tudományterületeken és vallásokon át!

Morgan Freeman gondolatai - Isten nyomában - videó
forrás:GgFiftyFive



Isten nyomában Morgan Freeman 1. 

Isten nyomában Morgan Freeman 2.

Isten nyomában Morgan Freeman 3.

Isten nyomában Morgan Freeman 4.

Isten nyomában Morgan Freeman 5.

Isten nyomában Morgan Freeman 6. 

https://www.dailymotion.com/video/x58isul