2020. április 4., szombat

10 történet, amikor halottak léptek kapcsolatba élő szeretteikkel


Valakiknek álmában jelentek meg elhunyt rokonaik, míg mások a túlvilágról üzentek az élőknek. 

Vannak emberek, akik állítják, hogy van élet a halál után. Többen már meg is tapasztalták ezt, amikor kómába estek vagy egy ideig élet-halál között lebegtek, míg mások láttak, illetve kapcsolatba léptek halottakkal. Némelyik sztori elég hihetetlennek hangzik, ők állítják, hogy tényleg megtörtént velük.


1. Fény a kastélyban

"A legjobb barátom húga régóta rákban szenvedett. Még nem volt 5 éves, amikor egy hónappal ezelőtt meghalt. Nemrég a barátomnál lógtunk, és a szobában volt a kishúga játékkastélya, amivel mindig játszott. Egyszer csak a semmiből felvillant az egyik lámpája és fura hangot adott ki. Szerintünk a kislány volt az..."

2. A nagymama parfümje 

"Pár héttel ezelőtt volt egy fura álmom, amiben az elhunyt nagypapámmal ebédeltem. Mielőtt elköszöntünk egymástól, adott egy Chanel No. 5 parfümöt, és azt mondta, hogy adjam oda a nagymamának születésnapjára. Amikor felébredtem, elmeséltem anyának az álmomat, mire ő megkérdezte, hogy tudtam-e, hogy a nagyinak azon a héten van a szülinapja és ez volt a kedvenc parfümje. Fogalmam sem volt róla. Kiderült, hogy a nagypapa mindig ilyen parfümöt adott a mamának, de én nem is tudtam erről!"

3. Az életmentő nyaklánc 

"A legjobb barátom egy autóbalesetben halt meg, amikor végzősök voltunk a középiskolában. Biztos vagyok benne, hogy a túlvilágról megmentette az életemet. Hat hónappal a halála után volt egy, az övéhez kísértetiesen hasonló autóbalesetem, amiben simán meghalhattam volna, de valami csoda folytán egy karcolás nélkül megúsztam, pedig a kocsim totálkáros lett. A baleset után viszont megtaláltam a barátom nyakláncát, ami az autó belső visszapillantótükrén lógott..."

4. A jós nagypapa

"Amikor gyerek voltam és duzzogtam, a nagypapám mindig azt mondta: 'Jobb, ha nem biggyeszted a szádat, mert jön egy fekete madár és rápottyant'. Akkor halt meg, amikor főiskolás voltam. Egy héttel később a kampuszon sétáltam, mérges voltam valami hülyeség miatt. Egyszercsak jött egy madár, és pont a számra potyogtatott. Most már akárhányszor látok egy fekete madarat, tudom, hogy a nagypapa odafent rajtam nevet."

5. A nő az ajtóban

"Az édesanyám 5 éves koromban meghalt, ezért az ikertestvére nevelt fel, aki pár évvel később szintén elhunyt. Tíz évvel azután, hogy a nagynénim meghalt, azt álmodtam, hogy otthon vagyok vele, és nagyon izgatottan várt valamire. Aztán ott volt egy nő az ajtóban. Jean néni odarohant és megölelte a nőt, aki pedig megfogta a nénikém kezét és azt mondta: 'Menjünk!' Sosem láttam a nő arcát, csak a fejét hátulról. Csak azt tudtam, hogy Jean néni nagyon örült, hogy elmehet vele. Később rájöttem, hogy valószínáleg az ikertestvére, vagyis az anyám lehetett az. Ő vitte át a túlvilágra a nagynénimet."

6. Közel a mennyhez

"Volt egy bátyám, aki még a születésem előtt meghalt. Miután elballagtam a középiskolából, Európába utaztam a barátaimmal. Megmásztuk a Pilátus-hegyet Svájcban, a csúcson pedig nekiálltunk fotózkodni. Mindenkiről csináltam képet, de amikor rám került a sor, a barátaim meglepve mondták, hogy minden fotómon látszik egy furcsa ragyogás, és valóban így volt. Otthon megmutattam anyukámnak a képeket, ő pedig meg volt győződve róla, hogy az a fény a bátyám volt. Azért jelent meg, mert a hegycsúcson állva közelebb voltam a mennyországhoz, mint valaha."

7. Az éneklő plüssmaci

"A barátnőmnek van egy olyan plüssmedvéje, ami hangot ad ki magából. Még a nagymamájától kapta, aki már több éve meghalt. Egy nap épp kimentünk a házból, amikor a maci elkezdett zenélni. A barátnőm megfordította a játékot, hogy megnézze az elemeket a hátában. Semmi nem volt benne. A maci aztán abbahagyta a zenélést. A barátnőmnek akkor jutott eszébe, hogy a nagymamája nyolc évvel ezelőtt éppen azon a napon halt meg."

8. Az egykarú rokon

"Volt egy nagyon furcsa álmom, amiben bárokba rohangáltam és azt kérdeztem a pultosoktól, hogy láttak-e egy egykarú férfit, akit McDanielnek hívnak. Valami oknál fogva nagyon ideges voltam, és mindenáron meg akartam találni ezt az embert. Amikor felkeltem, elmeséltem édesanyámnak, aki teljesen ledöbbent. Elmondta, hogy a nagynénim nagypapáját Bill McDanielnek hívták és egy karja volt..."

9. Csend a vonalon 

"A nevelőapám kicsit több, mint 2 éve halt meg. Tavaly nyáron, a mostohanővéremmel két telefonhívást is kaptunk tőle: egyet a házában, egyet pedig ott, ahol meghalt. Amikor felvettük a telefont, senki nem szólt bele, és utána semmi nyoma nem volt a hívásnak sem."

10. A piros kalapos srác

"23 éves voltam, amikor a barátom meghalt egy autóbalesetben. Körülbelül egy évvel később egy asztalnál ültem egy étteremben, amikor láttam egy srácot, aki bejött és egyedül leült enni. Megkérdezte a nevemet, utána pedig láthatóan kényelmetlenül érezte magát. Miután elment, egy régi kollégám felhívott, hogy egy barátja épp most ment ki az étteremből, és azt mondta, menjek ki a kocsimhoz. Rajta volt egy cetli egy srácról, aki piros kalapban áll az autóm mellett. Az exbarátom mindig piros kalapot hordott. A cetlin az állt, hogy a srác a kalapban már többször is próbált elérni engem, és olyan dolgokat is írtak rá, amikről senki más nem tudott a volt barátomon kívül..."

(forrás: szeretlekmagyarorszag.hu)

Szellemi segítségkérés - videó