2020. április 1., szerda

Az életben senkivel sem találkozunk véletlenül


 A kozmikus kapcsolatok 6 típusa

Hiszel abban, hogy minden okkal történik? És mi van a kapcsolatokkal? Hiszel benne, hogy nem véletlenül találkozol bizonyos emberekkel? Sokan úgy vélik, hogy ez igaz. A szinkronicitások nem csupán történések, hanem értelmes "véletlen" egybeesések.


Ha hiszel benne, hogy az életedben az emberek okkal vannak jelen, akkor tudod, hogy azok, akik beléptek az életedbe, azért vannak, hogy mutassanak vagy tanítsanak valamit. Függetlenül attól, hogy pozitív vagy negatív tapasztalatként éled meg, vagy akár csak rövid időre vannak jelen az életedben, vagy egész életre barátok lesztek, vagy ha a családod tagjairól van szó, fontosak, és értéket képviselnek számodra.

Mindenki taníthat neked valamit, és van valami, amit te taníthatsz meg másoknak. Mindannyian tanulhatunk egymástól. Ha ebben hiszel, ez varázslatosabbá és szebbé teheti az életed, és igen, segíthet jobban összekapcsolódni másokkal.

Nézzük meg a kapcsolatok azon hat típusát, amelyeket megtapasztalhatsz az életed során.

Akik azért jönnek, hogy emlékeztessenek téged

Az ilyen emberek azért lépnek be az életedbe, hogy emlékeztessenek valami fontosra. Segíthetnek az ismeretekhez való hozzáféréshez a tudatalattid mélyén, sőt segíthetnek a megértésükben. Noha ezek az emberek nem maradnak örökké az életedben (bár megtehetik), befolyásuk örökké hatással lesz rád.

Akik segítenek abban, hogy növekedj

Az ilyen emberek igazi tanítók, akikkel azért hoz össze az élet, hogy tanítsanak neked valamit. Az iskolai tanárokkal ellentétben segítenek hozzáférni a lelked olyan részeihez, amelyek a növekedésedet szolgálják. Ezek a tanítók abban segítenek, hogy önmagad egy jobb változatává válj, és lehetővé teszik, hogy felismerd, hogy mi az, ami hátráltat téged. Az ilyen típusú kapcsolatok segítenek megérteni, hogy ki is vagy valójában.

Azok, akik itt maradnak

Ezek olyan hosszú távú kapcsolatok, amelyek örökre részévé válnak az életednek. Ők a te valódi támogatóid. Segítenek abban, hogy két lábbal a földön érezd magad. Együtt hoztok létre tapasztalatokat és emlékeket. Olyan kötelék van közöttetek, amely erősebb, mint a többiekkel fennálló kapcsolat.

Akik azért jönnek, hogy felébresszenek

Lehet, hogy ezek az emberek először nem jelentenek számodra pozitív hatást. Ők azok, akik felrázzák a valóságodat, ami sokszor fájdalmas. Van, hogy azt gondolod velük kapcsolatban, hogy bárcsak soha ne találkoztatok volna. Vagy előfordulhat, hogy arra késztetnek, hogy átgondold az életed dolgait. Akárhogy is, ezek az emberek nélkülözhetetlenek számodra a fejlődéshez. Vannak leckék, amelyeket meg kell, hogy tanítsanak, és arra késztetnek, hogy erősebbé és jobb emberré válj.

Akik csak rövid ideig vannak veled

Ezek az emberek nem válnak hosszú távú barátokká. Noha hosszú távú kötelékek nem alakulhatnak ki, az életben ezek a pillanatnyi kapcsolatok nagyon is fontosak. A velük töltött pillanatok segíthetnek abban, hogy kevésbé érezd magadat egyedül. Csak néhány szóval vagy egy pillantással is segíthetnek abban, hogy úgy érezd, hogy szeretnek. Sokkal jobban befolyásolhatják az életed, mint mások, akik körülötted vannak.

Azok, akik elmennek

Nem minden kapcsolatra van szükség örökké. Ezek az emberek soha nem akartak az életed részévé válni. Lehet, hogy órákig, napokig, hetekig, hónapokig vagy akár évekig is veled vannak, de a kapcsolatnak végül véget kell érnie. Lehet, hogy összetörik a szíved. Időnként arra van szükséged, hogy ne teljesüljenek a vágyaid, és ezek a kapcsolatok fájdalommal járhatnak. Mindazonáltal fontos dolgokat tanulhatsz ezekből a kapcsolatokból és olyan tapasztalatokat nyújthatnak, melyek a fejlődésedhez szükségesek.

Akár hiszel a kozmikus kapcsolatokban, akár nem, fogadok, hogy felismered, hogy sok múltbeli vagy jelenlegi kapcsolatod szerepel ebben a listában. Ne felejtsd el, függetlenül attól, hogy meddig tart egy kapcsolat, vagy milyen érzelmeket vált ki, fontos hatással van az életedre és a növekedésedre, és ez csodálatos dolog.
(forrás:ujvilagtudat.blogspot.com)

 Csongrádi Kata: Nincsenek véletlenek - videó
forrás:Csongrádi Kata
Ha egy kicsit ésszel, és szívvel végig gondoljuk az élet történéseit, rá kell ébrednünk, hogy nincsenek véletlenek!