2020. április 23., csütörtök

Indigó gyermekek, kristály gyermekek és csillag gyermekek


Nem ritka, ha az édesanyák úgy gondolják, hogy gyermekeik különlegesek; ez teljesen természetes. De mi történik, ha a gyermek szó szerint kilóg ebből a világból? A kristály, indigó és a csillag gyermekek különleges tulajdonságokkal rendelkeznek, melyek átlépik a valóságunk feltételezett határait.


Az elmúlt néhány évtizedben egyre több az olyan gyermek, akiknél úgy tűnik, egy olyan helyről származnak, amely ezen a fizikai univerzumon kívül található. Annak érdekében jöttek a Földre, hogy a világunkat egy új tudatállapotba emeljék.

Indigó gyermekek

Az indigó gyermekeket – akik rendelkeznek bizonyos pszichológiai és spirituális tulajdonságokkal – először egy San Diego-i parapszichológus, Nancy Anne Tapp azonosította az 1970-es években.

A New York Times arról számolt be, hogy Tappe olyan színnel „vibráló” gyermekeket fedezett fel, akik olyan színben rezegtek, amelyet még soha nem látott – olyan, amely egybeesett egy újfajta tudatosság megjelenésével. Az indigó az indigószínű aurára utalt, amelyet a fiatalok bocsátanak ki.

Ezt követően Lee Carroll és Jan Tober az 1999-ben megjelent Indigó gyerekek című könyvükben tovább népszerűsítették a jelenséget.

Carroll beszámolt a Kryon nevű spirituális entitással folytatott beszélgetésről, miszerint az indigó gyermekek fogalmát nem csak a nagyközönség körében kell ismertetni, hanem a különféle orvosok, oktatók és pszichológusok körében is. Carroll és Tober könyve szerint az indigó gyermekek tudják, hogy kik ők – tehát elismerni kell őket, ünnepelni kivételes tulajdonságaik miatt, szeretettel és gondoskodással kell irányítani őket.


Kik az indigó gyermekek?

Carroll magyarázata: „A gyermek az élet legnagyobb áldása és a legnagyobb kihívása. Sok könyvet írtak jól bevált gyermeknevelési módszerekről és a gyermekpszichológiáról, de amit észrevettünk, az más volt … Az a gondolat, hogy egy újfajta emberi tudatosságot láthatunk megérkezni a bolygónkra – amely gyermekeinkben nyilvánul meg – messze túlmutat a bevált konzervatív gondolkodáson.

Az indigó gyermekek alapvetően olyan vonásokkal rendelkeznek, amelyek magukban foglalják egy jobb világ megteremtésére irányuló erős elhivatottságot, és a velük született tudást, a dolgok jobb módszerrel történő megoldását. Nem reagálnak az ellenőrző, tekintély elven működő, egoista személyekre. Természetes fölény érzettel, és a természet, a növények és az állatok szeretetével léteznek.

Pszichológiai tanácsadókként Carroll és Tober olyan könyvet írtak, amely gyorsan szokatlan útmutatóvá vált a szokatlanul élénk és aktív gyermekek szülei számára egy olyan világban, ahol a gyermekeket általában túlterhelik, kreatív környezetet nem biztosító iskolákba járnak, és az otthonokuban nincs elég idő és szülői figyelem.

Az indigó gyermek képességei

Maureen Healy vezető előadó, a gyermekek érzelmi egészségének megőrzése érdekében munkálkodik, és nagyon érzékeny gyermekekkel foglalkozik: „Az indigók intuitívak, erős akaratúak és nagyon érzékenyek.

Mindig másnak érzik magukat, bár talán még nem igazán tudják, mit is jelent ez.” Healy az alábbi lehetséges vonásokat tulajdonítja az indigó gyermekeknek – intuitív tapasztalataikkal, egy tisztességesebb és igazságosabb világ vágyával léteznek. Azzal foglalkoznak, hogy tartalmas életet éljenek a pénzkeresés helyett Az érzékenység jellemzi őket mind fizikai, mind lelki értelemben és szokatlan dolgok történnek körülöttük.

Jellemző még rájuk a magas IQ, az akut intuíció, az önbizalom, autoritás, ellenállás a hatalommal szemben. Vegyi anyagokkal és fluoreszkáló fényekkel szembeni érzékenységgel és zavaró tendenciákkal jellemeztek. Ez utóbbit gyakran figyelemhiányos rendellenességnek vagy figyelemhiányos hiperaktivitás zavarnak diagnosztizálják.

Doreen Virtue, korábbi pszichoterapeutaként dolgozott, számos könyvet írt és előadásokat tartott az indigó gyermekekről, mondván, hogy az ilyen fiatalok ugrást jelentenek az emberi evolúcióban. Azt mondta: “Azon munkálkodnak, hogy megtisztítsák a Földet a társadalmi betegségektől, a korrupciótól és fokozzák az integritást.”

Kik a kristály gyermekek?

A kristálygyermekek az emberi lények egy másik kivételes kategóriájába tartoznak, akikről ismert, hogy idealistaként követik a szívük hangját a materialisták korlátozott és szorongott világában.

Ez azt jelenti, hogy a kristálygyermekek hajlamosak a tudatossággal folyni, ahelyett, hogy az anyagi siker elérését kényszerítenék önmagukra. Úgy tűnik, hogy végső céljuk szilárdan meg van határozva abban, hogy a világot jobbá tegyék. Mint az indigó gyermekek, a kristály gyermekek is „bölcs szellemiség” személyiséget sugároznak.

A kristály gyermekek jellemzői

Troi G. pszichológiai kutató szerint a kristály gyermekek – az indigók utódai – a századfordulón sokkal nagyobb számban kezdtek megjelenni. Általában átható tekintetük van, néha átlagos színű, de gyakran kerek szemmel rendelkeznek.

Érzékenyek szellemileg, érzelmileg és fizikailag. Szenvednek az allergiáktól és környezeti tényezők által okozott ártalmaktól. Spontának, gyakran úgy nyilvánulnak meg, hogy nem gondolkodnak a következményeken.

Szeretnek mászni; jó az egyensúlyérzékük; természetes ölelők (még olyan emberekkel is, akikkel csak akkor találkoztak). Nincsenek tudatában a személyes határoknak, mert kapcsolatban állnak az emberiség egészével és valójában minden élőlénnyel. Gyógyítók és pszichiáterek, szereti a zenét és az éneklést, de utálják a hangos zajt. Nem érzik jól magukat a zajos, túlzsúfolt helyeken, és szenvednek a szenzoros túlterheléstől.

Általában segítők, gondozók, önkéntesek, gyógyítók és tanárok kerülnek ki közülük. Hatalmas szeretettel nyilvánulnak meg családjuk, háziállataik és barátaik iránt. Autodidakták – inkább azt tanulják meg, amit meg akarnak tanulni, nem pedig azt, amit mások mondanak nekik.


A kristály gyermek képességei

Képzett pszichológus szerint ezeknek a tulajdonságoknak nagy része az introvertált személyekre vonatkozik, de vannak, akik úgy érzik, hogy ezek a fiatalok hajlamosak az emberiség és a természet egész világának felemelésére is.

Nikki Pattillo, a korábban klinikai mikrobiológus és molekuláris biológus volt, most rendkívül érzékeny gyermekekkel dolgozik. Szerinte a kristály gyermekek fő célja az, hogy evolúciónk következő szintjére vigyenek minket és feltárják nekünk a magasabb rendű, belső hatalmunkat.

A kristály gyerekek inkább csoporttudatként, mint egyénként funkcionálnak, és az Egység törvénye szerint élnek. Ők a szeretet és a béke támogatói is ezen a bolygón és hozzáférnek a tisztánlátás és a gyógyítás képességéhez.

Kik a csillag gyerekek?

A Csillag gyermekek képviselik az emberek azon csoportját, akikről azt állítják, hogy az univerzum minden területéről ide küldték őket, hogy segítsék a Földet és az emberiséget. Azt állítják róluk, hogy pszichés, szellemi és egyéb extraszenzoros képességekkel rendelkeznek. Ők a béke hordozói, a korrupt rendszerek megtámadói, segítik a dimenzióváltást most és a jövőben is.

Nikki Patillo azt írta, hogy ezek a gyermekek különleges megbízatással jöttek ide, hogy segítsék a magasabb dimenzióban létező földre való újjászületést.

Patillo megjegyezte, hogy a csillaggyermekeket háromféle kategóriába lehet sorolni: indigó, kristály és szivárvány. A csillaggyermekek konkrét szülőket választottak, akik segítenek nekik természetes képességeik fejlesztésében.

A Csillag gyermekek legcsodálatosabb aspektusa az a hajlandóság, hogy megértsék a világ működését és a saját útjukat járják benne. A csillaggyermekek eljutnak arra a pontra, ahol képesek arra, hogy a társadalmat úgy alakítsák, amely tükrözi energiájukat és értékeiket.

Steven Aitchison, a 100 gondolkodásmód fejlesztése című könyv szerzője azt írta, hogy az elmúlt 40 évben a föld egy új energiahullámon ment keresztül, amely egy magasabb tudatosság és a nagyobb szellemiség létezésének dimenziójához vezetett. „A Csillag gyermekek nagy szerepet játszanak ebben a kollektív hullámban, ebben az átalakulásban. A Csillag gyermekek jól tudják, miért vannak itt, és sok olyan képességgel rendelkeznek, amellyel az átlagemberek nem rendelkeznek. ” Ezért a csillaggyermekeket gondozni kell az egyediségük és a természetfeletti tehetségeik fejlesztése érdekében.


A csillaggyermekek közös vonásai között szerepel a tisztánlátás, az elmélkedés, a hajlandóság az elektromos áram kioldására, a környezettel és az elmével való manipuláció, a telepátia, a magas intuíció, energiagyógyítás, a veszélyek felismerése, a testen kívüli utazás, csatornákként való viselkedés és képesség az információ letöltésére más bolygókról.

Aitchison szerint a tulajdonságaik közé sorolhatók olyan képességek is – melyeket még sokan nem hisznek el – mint a lebegés és a teleportálás.

Ezek a gyermekek valóban különlegesek?

Nagyon vitatott az a kérdés, hogy a kristály-, indigó- és csillag-gyermekek a legújabb szülői vágyálmot testesítik meg, vagy valóban speciális egyének, akik segítenek bennünket az új tudatállapotba való előrejutásban.

Vitathatatlan azonban, hogy sok gyerek egyszerűen nem felel meg a „normálság” formájának, mivel hozzájárulnak az interakció, a megélhetés és kapcsolatteremtés új módjához annak érdekében, hogy az emberiséget kivezessék a megosztottság és a pusztítás jelenlegi, sötét korszakából.

Akár hisznek e gyermekek létezésében, akár nem, tagadhatatlanul mindannyiunkban nagyobb felelősségérzetet ébresztenek egymás és a bolygó iránt.

Holics-Mester Marianna kicsibudoar.hu

Ősi Idegenek: A Csillaggyermek - videó
 
Kapcsolódó írások:

Kicsoda KRYON?

Exkluzív interjú Doreen Virtue angyallátóval

Pállay Kovács Szilvia - A szellemi evolúció gyermekei Magyarországon, indigó, kristály és csillaggyermekek - videó