2016. július 30., szombat

Szellemdoktorok kísértenek az elhagyott kórházban - videóvalMegrémültem – mondta a szellemvadász Jamie-Leigh Brown, miután az általa készített fényképen felfedezett egy rejtélyes emberalakot, ami mintha egy orvos lenne. 


Kísérteties, leselkedő figurát fedezett fel az egyik képén és ez mondhatni, nem töltötte el örömmel, bár valószínűleg mindig is erre vágyott.

A 21 éves Jamie-Leigh Brown az angol Stockport település elhagyatott kórházában készített felvételeket amatőr szellemvadász csapatával.


Az üres folyosókat fotózta, és ugyan elmondása szerint csak azért ment be a barátaival, hogy körülnézzenek és nevessenek egy jót, a kaland máshogy sült el.

Zajokat hallottak a fejük fölött, kísérteties lépéseket, mintha valaki csoszogna, de nem láttak semmit. A dekorátorként dolgozó hölgy elmondta, ideges volt a hangoktól, de ez az egész akkor is mindössze egy jó poénnak tűnt. Egészen addig, amíg elő nem hívták azt a bizonyos fényképfelvételt.

– A liftaknában állt. Hátborzongató arra gondolni, hogy a barátom arrafelé ment, ahol a szellem volt - mondta Jamie-Leigh Brown.

A St. Thomas Kórházban ezernyi pszichiátriai kezelés alatt álló pácienst láttak el, az elhagyatott épület több mint egy évtizede zárva van.
(forrás: borsonline.hu)