2017. november 12., vasárnap

A problémád forrása - Gondolatok, mint energialények



Kevés helyen hallani róluk, még kevésbé arról, hogy mire is képesek ezek a lények és hogy miképp keletkeznek. Ők az elementálok, a gondolataink által teremtett energialények.


Amikor valamire sokszor gondolunk, legyen az akármilyen esemény, érzelem, egyéb környezeti hatás vagy akár saját tulajdonságaink, a fent említett energialényeket hozzuk létre. De csak akkor teremtődnek meg, ha gyakorta gondolunk ugyanarra a dologra, és erős érzetekkel tápláljuk meg. Hiszen azt már mindannyian tudjuk, hogy gondolataink energiával rendelkeznek, tehát ha valamire sokszor koncentrálunk, akkor minden egyes alkalommal energiával tápláljuk meg az elementált, amit a fenti módon öntudatlanul is életre keltettünk.

Egy ember rengeteg ilyen energialénnyel rendelkezik, természetesen attól függően, hogy milyen a gondolat polaritása, válik az is pozitívvá vagy negatívvá. Ezek a lények, miután létrehoztuk őket, körülöttünk vannak és erősítik bennünk, azt a gondolatot, amellyel létre lettek hozva. Ő általuk teremtünk, ezért kell nagyon vigyázni arra, hogy hogyan gondolkodunk. Ezért nagyon fontos a pozitív gondolkodás, mert ha pozitív energialények vesznek körbe, és őket erősítjük gondolatainkkal, akkor azt teremtjük meg, amilyen gondolattal és érzettel őket létrehoztuk, hiszen visszahatnak ránk. A negatív elementálok pedig ugyanígy visszahatnak, és segítenek a negatív gondolatok teremtő erejében. Minél több ugyanolyan érzetű energiát kap egy elementál a gondolataink útján, annál erősebb lesz, és minél több ellentétes érzetet annál gyengébb.

Hogy mire is képesek ezek a lények? 

Csak néhány példa:
- Ha folyton arra gondolunk, hogy nem vagyok elég szép, nem vagyok elég csinos, nem vagyok elég jó, akkor egy önbizalomra ható energialényt hozunk létre, természetesen negatívat. Az elementál folyton ezt az érzetet fogja bennünk erősíteni, és minél többet gondolunk erre, annál erősebben és gyakrabban váltja ki ő maga bennünk ezt a gondolatot, hiszen őt ez az energia táplálja!

- Ugyanilyen lények állnak a szenvedély betegségek kialakulása mögött. Azok az emberek, akik nem tudnak leszokni a dohányzásról, az alkoholról vagy akár a drogról, azért nem tudnak, mert létrehozták gondolati energialényüket anno, mikor elkezdték a szenvedélyüket. Egy ilyen lény erősíti bennük, az elméjükben, hogy gyújts rá, drogozz, igyál! Vagyis nekik a saját maguk által létrehozott elementált kell megsemmisíteni, ahhoz hogy leszokhassanak!

- Ugyanakkor ide tartozik minden típusú félelemenergia is. Bármitől is félünk (eseménytől, valamilyen állattól, vagy pl. attól hogy rosszul leszünk stb), ezek mögött elementálok állnak.

A megsemmisítésük:

- Ezeket a lényeket egyetlen módszerrel lehet megszüntetni, mégpedig azzal, ha az ellenkező párját hozzuk létre, vagyis a pozitív ellentettjét! Ha nem tudjuk magunkat elfogadni, akkor be kell táplálnunk, hogy szépek vagyunk, szerethetőek vagyunk, tökéletesek vagyunk!

- A szenvedélybetegségeknél be kell táplálni az egészségtudatot! Ugyanis ezek a lények csak akkor tudnak elhatalmasodni rajtunk, ha számunkra nem fontos az egészség, legalábbis nem annyira, amennyire kellene! Nem foglalkozunk fizikai testünk állapotával.

- Félelemenergiákkal kapcsolatban pedig szintén annak az ellenkezőjére kell koncentrálni, amitől félünk.

Természetesen egy ilyen pozitív lényt ugyanúgy kell megalkotni, ahogy a negatívat, vagyis el kell kezdenünk arra koncentrálni, amit akarunk, amit szeretnénk és megfelelő érzetekkel táplálni! Mindig, töretlenül akarattal és hittel csak arra, ami számunkra jó, és a negatívat teljességgel kizárni! Így nem kap ez a lény energiát, és elkezd gyengülni, a pozitív pedig annál erősebb lesz, minél többet gondolunk rá.

A fentiek miatt indult útjára két alap igazság, a gondolat teremtő ereje... és a pozitív gondolkodás hatalma...!
szeretettel:Carmelian
(forrás: http://emberisegebredese.blogspot.hu)