2017. november 9., csütörtök

Így töltheted fel magad energiával a kezeid segítségévelMindannyiunkban megvan a gyógyításhoz szükséges erő. Amikor megvágjuk magunkat, a testünk kijavítja a sebet. Amikor sírunk, a szívünk és elménk próbál megnyugtatni bennünket. Mindannyian rendelkezünk ezzel a veleszületett gyógyító képességgel, csak emlékeznünk kell arra, hogy ott van.


A testünk egy hihetetlen műalkotás. Miközben ezt olvasod, több százezer folyamat zajlik a testeden belül, hogy megfelelően működjön és gyarapodjon.

Egy ilyen intelligens "gépnek" szüksége van táplálékra, gondoskodásra és védelemre, ezért fontos a jó étrend, a testmozgás, a friss levegő, a hidratáltság, és a megfelelő alvás is elengedhetetlen. De van egy másik oldalunk is, amelyet szintén nem szabad figyelmen kívül hagyni, egy spirituális oldal, amelyet meg kell őriznünk és gondoskodnunk kell róla.

Valójában fogyaszthatjuk a világ legegészségesebb ételeit és minden egyes nap mozoghatunk, de ha nem foglalkozunk a lelki önvalónkkal, akkor nem lehetünk igazán egészségesek.

A szellemi energia a testből árad, ami sugárzó fény vagy aura formájában nyilvánul meg. Ha valaki kifejlesztette magában a képességet, láthatja ezt a ragyogást vagy aurát önmaga vagy mások körül. Talán még érezheti azt is, ahogy kisugárzik az arcából a világba.

A lelki energiát éppúgy kell ápolni, táplálni és védeni, mint a fizikai testet, de nagyon gyakran elhanyagolják vagy figyelmen kívül hagyják. Nagyon gyakran nem tudunk ráhangolódni a lelki énünkre, és tiszteletben tartani ezt az energetikai oldalt.

Ez az energia szabályozza az intuíciónkat és a belső iránytűnket. Segít bennünket abban, hogy érezhessük, hogy kapcsolatban állunk valami nagyobbal, mint mi magunk, és segít minket az életben hozott valamennyi döntés során.

Ha lemerültnek érzed magad annak ellenére, hogy megfelelően alszol; ha nem vagy képes örömöt találni még akkor sem, ha minden rendben van az életedben, akkor lehet, hogy vissza kell állítanod és fel kell töltened ezt a spirituális energiát.


Vannak egyéb arra utaló jelek, hogy szükséged van a lelki energiád helyreállítására:

✔ Úgy érzed, hogy nem vagy odaillő egy bizonyos helyre, vagy nem tartozol oda
✔ Hiányzik az életért való lelkesedésed még akkor is, ha eléred a céljaidat
✔ Úgy érzed, mintha nem lenne célod
✔ Szeretnéd érezni, látni és megérteni az életet egy mélyebb és alaposabb szinten
✔ Folyamatosan stresszesnek vagy idegesnek érzed magad

Hatásos módja annak, hogy visszaállítsuk ezt a lelki energiát, ha önmagunkat gyógyítjuk. Ezt bárki megteheti, és így működik:

1. lépés

Keress egy csendes helyet, ahol nem zavarhatnak meg! Feküdj le, vagy ülj egy székre! Csukd be a szemed és vegyél 5 mély lélegzetet! Ügyelj arra, hogy a hasadból is lélegezz, ne csak a mellkasodból!

2. lépés

Tartsd a kezeidet imádkozó helyzetben és óvatosan nyomd egymásnak az ujjaidat és a tenyeredet! Emeld fel a kezeidet úgy, hogy érintsék a homlokodat vagy a harmadik szemedet, majd engedd le és érintsd meg a szív központodat! A homlok és a mellkas területe két erős csakrát tartalmaz (a harmadik szem és a szívcsakra), és ez a mozgás segít aktiválni őket.

3. lépés

Most óvatosan dörzsöld össze a kezeidet, amíg el nem kezdenek melegedni. Helyezd a jobb kezedet a szívközpontodra, a bal kezedet pedig a köldöködre! Ezek is erőteljes csakrák, amelyeket a kezeiden keresztül feltölthetsz.


4. lépés

Tartsd csukva a szemeidet és vizualizálj egy gyógyító fehér fényt, amit a kezedből küldesz a testedbe! Nézd ezt a tápláló fényt, amely a testedbe áramlik és meggyógyítja, helyreállítja és feltölti valamennyi energiaközpontodat! Vizualizáld ezt a fényt, ahogy eléri a lábujjhegyeidet és a fejed tetejét! Még a testedből kisugárzó fehér fényt is vizualizálhatsz, ami egy védelmező ragyogást hoz létre körülötted.

5. lépés

Ha úgy érzed, hogy elegendő energiát kaptál a fehér fényből, akkor nyisd ki a szemed és finoman rázd meg a kezeidet! Állj fel és finoman rázd meg a tested vagy nyújtózkodj egyet, hogy meginduljon a vérkeringésed!

6. lépés

Igyál egy nagy pohár vizet és legyél egész nap megfelelően hidratált!

Ez egy gyors és egyszerű módja annak, hogy gyógyító energiát küldjünk a testünknek, és segít abban, hogy szinte azonnal újratöltsük a spirituális energiánkat. A legjobb eredmény elérése érdekében egy héten keresztül minden nap végezzük ezt a gyógyítást, és minden alkalommal tartson legalább 15 percig.

(forrás: http://ujvilagtudat.blogspot.hu)

 Energia - videó