2017. november 27., hétfő

Nem árthat nekem



Drunvalo története egy csodáról

Ezt az ámulatba ejtő történetet akkor hétvégén mesélte el. Biztosít minket afelől, hogy valós történetről van szó. Egy igaz történet.

 
Drunvalo Melchizedek

Egy emberről szól, akivel egyszer Drunvalo találkozott és nem tudta nem észrevenni, mert a férfit egy ragyogó, fehér fénygömb vette körül - a szó szoros értelmében beburkolva őt.

Drunvalo még soha nem látott egyetlen embert sem ilyen energiamezővel. Tehát megállt és beszédbe elegyedtek. Beszélgettek egy darabig.

Majd felálltak, meghajoltak egymásnak, elváltak és mindenki ment tovább a maga útján.

Évekkel később, amikor Drunvalo egy előadássorozatot tartott Japánban, ugyanez a fénygömb besétált a szemináriumára és leült. A teremben minden fej a férfi felé fordult. Ahogy elsétált az emberek mellett, azok meghajoltak előtte.

„Ki ez az alak?" Drunvalo tudni akarta.

A szeminárium segítő személyzete hitetlenkedve nézett rá. „Te nem tudod, hogy ki ez?!" Drunvalo azt mondta, hogy olyan volt, mintha nálunk Robert Redford, vagy az Egyesült Államok elnöke sétált volna be a terembe. Egyszerűen nem hitték el, hogy van valaki, aki nem ismeri fel ezt a személyt.
„Nem. Nem tudom, hogy ki ő. Ki ez?"

Elmondták neki.
Kiderült, hogy a leghíresebb személyiség Japánban, akit minden férfi, nő és gyerek ismer. Hogy miről híres? Egyszerűen arról, hogy még életben van! Már meg kellett volna halnia.

Merthogy ez az ember az 1945-ös hiroshimai atombomba robbanási övezetében tartózkodott. Olyan közel volt az eseményhez, hogy gyakorlatilag látta a zuhanó bombát.

És túlélte.

Nem csak hogy túlélte, hanem épségben, mindenféle sérülés nélkül úszta meg. És soha nem szenvedett semmiféle sugárzási ártalom okozta betegségben vagy bármiféle kellemetlen tünetben, ami az eseménnyel állna kapcsolatban.

A szemináriumon tartózkodó emberek elmondták, hogy Japán tudósok azóta folyamatosan tesztelik emberünket. Drunvalo legutolsó információja az emberről a 90-es évek végére datálódik, amikor is az illető még mindig ép és teljesen sugárzásmentes volt. Azonban gyerekként a bomba ütötte kráterben vagy ahhoz nagyon közel találták meg. Teljesen sértetlen volt. Érintetlen. Ez hogy lehet?

A hihetetlen igazság az, hogy emberünk gyermekként úgy gondolta, hogy megvan az ereje ahhoz, hogy bármivel szemben megvédje magát. Egyszerűen „nem tudott jobbat".

Amikor látta az alászálló bombát és rájött, hogy kevesebb, mint egy másodperce van, hogy cselekedjen, a magasba emelte a kezeit és kijelentette - teljes belső tudását, erejét és isteni mivoltát megszólítva a kis szívében -

„NEM ÁRTHAT NEKEM!"

Valóban elérkezett az idő

 

Úgy fest, hogy most éljük azokat a Végnapokat, amikről a próféciák jövendöltek. Mindaz, amiről a felkészülésünk szólt, most itt van.

Néhányunknak azt mondja a szíve, hogy tegyünk óvintézkedéseket - tároljunk élelmet, készítsünk túlélő egységcsomagokat, gondoskodjunk víztartalékról magunk és családtagjaink számára. Drunvalo azt mondja, úgy érzi, hogy ezen a téren hallgatnunk kell a belső vezetésünkre, és mint spirituális harcosoknak, igenis résen kell lennünk.

És mégis, bármit is tegyünk, tudnunk kell, hogy a végső megmérettetés során a Szeretet léte elégséges lesz. A lényünk maga elégnek bizonyul majd.

Ezt látjuk a végső igazságnak mi itt a Spirit of Ma'at magazinnál, a jelen világunkban, a jelen időben, a jelen helyzetben.

Íme egy részlet Drunvalo 1998-as előadásából, ami a Próféta Konferencián hangzott el, az alábbi címmel:

A szeretet a válasz minden kérdésre

Ami igazán fontos ebben az átmeneti időszakban, az a tudatossági szintünk. A tudatosságunk képes megbirkózni bármilyen fizikai problémával. Lásd és élj is a Szeretet Egysége szerint!

Ha tudatában vagy, hogy csak egyetlen Isten létezik és hogy minden létforma szorosan összekapcsolódik egymással, és látod is ezt az egységet ha körbenézel és végezetül, ha eszerint az egység szerint éled mindennapjaidat, az Anyaföld meg fog védelmezni és óvatosan átsegít majd a következő világba. Ez az a nagy titok, amit az Élet és az Anyatermészet védelme magában rejt.

Hogyan valósíthatjuk ezt meg? Úgy, hogy megválunk a régi, a Jó és Gonosz ellentétpárra épülő tudatosságunktól. Ezt kell tennünk, hogy eljussunk egy magasabb tudatossági szintre. A régi tudatosság úgy tekint magára, mint valamire, ami be van zárva a testbe, minden mást azon kívül létezőként érzékel. Ez a szemléletmód csak illúzió. Ezt a hinduk Maya-nak nevezik.

Hermész az ősi görögöknél egyszer azt mondta: „Ahogy fent, úgy lent." Híressé vált ez az idézet, és mostanság a tudomány is kezdi ezt visszaigazolni. Makro- és mikrokozmosz egymás tükörképei. Hasonlóképpen egy másik idézet is fontos: „Ahogy kívül, úgy belül." Bent és kint kapcsolatban állnak egymással.

Ez az a terület, ahol fontos teendőnk van, hogy tudniillik rá kell, hogy jöjjünk, hogy belsőnk történései a külvilágban tükröződnek vissza - ami oda-vissza igaz. Erre a kapcsolatra pedig az érzelmeink hatással vannak.

A félelem egy összezsugorított létezési formát hoz létre. A szeretet pedig egy kiterjesztett létezést valósít meg. Amikor a félelem miatt ebben a zsugorított állapotban vagyunk, akkor a külvilág irányítja a belső világunkat. Amikor a szeretet hatja át a lényünket és a kiterjesztett állapotban vagyunk, akkor a belső világunk fogja irányítani a külvilágot.

Mi történik amikor elveszíted az állásodat? Érzéseid félelembe csapnak át, magadba fordulsz - összezsugorodsz -, és úgy érzed, hogy a világ összes terhe a nyakadba szakad. Mennél jobban a félelem lesz úrrá rajtad, annál nehezebb lesz új munkát találni.

Amikor a szeretet érzése a domináns és a kinyílt, kiterjesztett állapotban vagyunk, valahogy minden természetszerűen sikerül. Az emberek téged akarnak majd felvenni adott munkára, mert a környezetedben akarnak tartózkodni. Itt a kapcsolat.

Tehát az interdimenzionális túlélés kulcsa az, hogy pozitívak maradjunk, feltöltődve az élet szeretetével, még akkor is, amikor a külvilág kilátástalannak tűnik. Ismerd fel, hogy a Természet tökéletes! Ugyanakkor hasonlóan fontos az is, hogy tudd és lásd is, hogy a Szellem és a Természet él és tudatosan érzékel téged. Fejleszd ki magadban a kommunikációt Istennel! Erre jó példa a bennszülöttek világlátása, mint pl. a kahunák Hawaii-on. Hiszik, hogy a Természet él és tudatossággal bír.

A végső megoldás pedig az, ha ezt a „kapcsolatot", ami a Természethez fűz minket, magunkba olvasszuk. Engedjük, hogy a belső, gyermeki énünk kerüljön előtérbe, hadd „játsszon" az Élettel.

Meher Baba tökéletesen megfogalmazta ezt: „Légy boldog, ne aggódj!". Bashar másként fogalmaz. Ő azt mondja, hogy legyünk boldogok minden ok nélkül.

Ez a gyermeki öröm az, ami hazavezet minket.

Emlékszel?

Szeretettel és szolgálattal: Drunvalo
(forrás: eletaszivekben.hu)

Drunvalo Melchizedek - Az új emberiség születése - videó:

 https://videa.hu/videok/emberek-vlogok/az-uj-emberiseg-szuletese-R60JdPOiGsF1JEJt