2015. március 26., csütörtök

Ez a 7 megdöbbentő dolog történik veled, amikor meghalsz!



Nincs ember a Földön, akit ne foglalkoztatna a halál gondolata. Mi történik a halálunk után? Mi lesz a lelkünkkel? A kérdésre megpróbálnak választ adni a különböző világvallások, a tudománynak is vannak feltételezései, de biztosat senki sem tud.



 Michael Newton


Michael Newton hipnoterapeuta praxisa során számos páciens esetében alkalmazott hipnózist, hogy megszabadítsa őket a múltbéli traumáiktól, amelyek gátolták őket a gyógyulásban. Idővel rájött arra, hogy a terápiák alatt olyan történések is előjöttek, amelyek az élet és halál közti határról származnak.
A Lelkek utazása és a Lelkek sorsa című könyvében több ilyen esetről is beszámol. Lássuk, hogy a szakember mivel találkozott több mint 4 évtizedes praxisa alatt:

1. Újraéled az egész életed: a klinikai halál állapotába került valamennyi páciens esetében jellemző volt, hogy néhány másodperc alatt leperegett előttük az egész életük. Az agyi szinapszisok működése ilyenkor felgyorsul, így lehetővé válik, hogy minden emlékünkhöz hozzáférjünk.

2. Látod a tested: sokan képesek arra, hogy a testtől való elválás során visszanézzenek a testükre és a környezetre. A beszámolók szerint ez a dolog távolról sem félelmetes, mi több, teljesen normális dolognak tűnik. Egyes páciensek arról számoltak be, hogy haragot/frusztrációt éreztek a haláluk körülményei miatt és vissza akartak térni a testükbe, hogy bosszút álljanak. Az érzés erőssége azonban fokozatosan csökken, amikor a fény felé közeledsz.




3. Fény: minden ember, aki halál közeli állapotban volt beszámolt arról, hogy egy fényt látott. A fény egy bizonyos távolságban van, és mágnesként vonzza a haldoklót. A beszámolók szerint szeretet és béke érzése veszi körül, és ez a szakasz nem más, mint az út, ami visszavisz a spirituális világba, a valódi házadba.

4. Találkozol a szeretteiddel: a spirituális világba való belépés után a szeretteid várnak, akik biztonságérzetet és komfortot biztosítanak számodra. Akikkel találkozol azok nem feltétlenül az éppen aktuális életed kísérői, hanem az előző életeid családtagjai is lehetnek. Akárkik is legyenek, biztosan tudni fogod, kikkel találkozol, és még a nevükre is emlékezni fogsz. Fontos, hogy ekkor a lelkek a fizikai testhez hasonló formában jelennek meg, hogy megkönnyítsék a találkozást.

5. Őrangyalok/spirituális vezetők: mindegy, hogy melyik fogalmat használod, neked is megvan az a spirituális vezetőd, aki kalauzol téged a spirituális világban. A vezető ugyanaz, aki az életben is minden pillanatban melletted volt.

6. Az élet újraismétlése: az angyaloddal való találkozás után visszatekintetek az életedre. Akik visszatértek a tetszhalott állapotból arról számoltak be, hogy életüket filmszerűen látták, vagy hasonlóan egy regényhez. Fogsz olyan dolgokkal is találkozni, amelyeket szégyellsz, de nem akkor van ideje a bíráskodásnak. Csupán egy összefoglalóról van szó, hogy tudd, mit kell tenned a lelked üdvéért, majd egy bizonyos idő után ismét a megszületsz a földön, hogy teljesítsd vállalásaid.

7. Nem akarsz visszatérni: a spirituális világban béke, szeretet, nyugalom vesz körül, így nem akarsz visszatérni. Nincsenek betegségek, fájdalom, földi terhek, biztonságban érzed magad és szabadnak. A reinkarnáció azonban várhat rád. Visszatérhetsz segíteni egy másik lelket, de visszatérhetsz, hogy karmikus feladataidat végrehajts, vagy pedig lelki fejlődésre vágysz, ezért újból megtapasztalod a földi életet.
(forrás: http://filantropikum.com)