2015. március 22., vasárnap

Solfeggio frekvenciák - Tudatemelő rezgések



Tudományosan bizonyított tény, hogy a zene, és egyes hangok gyógyító hatásúak lehetnek.


Erre jó példa az ún. solfeggio frekvencia, amelyet gyakran használnak különféle meditációkhoz. A solfeggio (ejtsd: szofeddso), olyan énekgyakorlat, melynél az énekes nem meghatározott értelmű szavakat, hanem csak a különféle magánhangzókat használja a hangok kiéneklésére (meditációban például torokhang vagy az OMM).

A solfeggio hangfrekvenciákat az ősi greoriánus énekekben használták először. Úgy tartották, hogy ezek a speciális hangok hatalmas áldásban részesítik a közösséget, ha a szertartások alatt együtt éneklik őket. Ezeket a frekvenciákat Dr. Joseph Pluto és De. Len Horowitz fedezte fel újra.
 
 432 Hz gyógyító zene - pozitív frekvencia:
 

Lehetőleg akkor kezd el hallgatni, amikor senki sem zavar meg. Mondjuk elalvás előtt. A még jobb hatás érdekében használj jó minőségű fülhallgatót. Fókuszálj közben a hangokra, hagyd, hogy vezessenek.
A legjobb hatás elérése érdekében legalább hat hétig kell az egyes frekvenciákat hallgatni, minden nap 15 percen át. Ugyanakkor sosem szabad, hogy kötelességnek érezd. Ha épp semmi kedved hozzá, hagyd ki.

396 Hz – felszabadítja a félelmet és bűntudatot:


417 Hz – a múlt feloldása, változások elősegítése:


A szeretet rezgése - 528 Hz:

Dr. Ken Horovitz szerint az 528 Hz rezgés az a csodálatos frekvencia, mely helyreállítja a sérült DNS-t. A szeretet speciális hangzását és színét látjuk a képen. A megfelelő rezgés közvetítése segít azonnal kinyitni a szívedet, benne a békességet és az 528 Hz rezgésű szeretet szignál sietteti a gyógyulási folyamatot.



A tudatbővítés rezgése - 741Hz:

A 741Hz rezgés az ébredő intuíció és a bővülő tudat frekvenciája.  A rezgés közvetítése segíti tudatod kitágítását az ébredő intuíció befogadásához.


A lelki ébredés rezgése - 852Hz:

Ez a rezgés a te szeretetteljes spiritualitásod ébredésében segít. A lelki ébredés folyamatában levők számára nagy segítség ez a fajta rezgés, különösen meditatív állapotban hallgatva. A 852Hz rezgés, mint lélektuning, valójában csodákat művel a személyes jólétedben.


Tobozmirigy aktiváló rezgés - 936Hz:

A tobozmirigy embernél az agy közepén, a két félteke között elhelyezkedő parányi mirigy, mely a "harmadik szem" biológiai szerve. A felemelkedési folyamatban nagy szerepet játszik, ezért aktiválása rendkívül fontos.


1111 Hz - Mester frekvencia:

Mély relaxáció  és gyógyulást

Transz állapotot idéz elő, mély meditatív relaxációt és szinkronizálja a jobb és bal agyféltekét.


(forrás: http://angyalforras.hu)