2015. március 9., hétfő

Szabad akaratod van, TE döntesz minden esetben



Amikor a Földre születsz, a legfontosabb dolog amit magaddal hozol, az a szabadság, és a vele járó szabad akarat.




Szabad Szellemmel (Az isteni részed, felsőbb éned testben élő része) élhetsz a bolygón, azonban vannak szabályok. Amint korábban említettem a sorsod meg van írva mielőtt fogansz és megszületsz.
A szüleid kötelessége, hogy felnőtté neveljenek, de valójában nem különböznek a barátaidtól, ismerőseidtől mint Szellemek, csupán testileg, genetikai értelemben rokonaid, más szempontból csak segítő mellékszereplők az adott életedben. 

Ugyanez vonatkozik a te gyermekeidre is, addig felelsz értük amíg felnőtté nem válnak, vagy amíg a sors el nem választ tőlük. A sorsodba megírt feladatokat, a karma által meghatározott kiegyenlítéseket véghez kell vinned az életed során, ha ezek ellen teszel, a szabad akaratból kifolyólag olyan döntéseket hozol, amik a sorsod ellen vannak, akkor negatív karmát csinálsz, és tovább halmozod a többi (következő) inkarnációkra a feladatokat. 

Tehát szabad akaratod érvényesítheted életed alatt, de sokszor, sőt majdnem mindig célszerű elfogadni és a szerint haladni, ahogyan megíródott. Ha nem ezt teszed, és szabad akaratból ellene mész, akkor kihívod magad ellen a sorsot (ahogyan a magyar szólás is megfogalmazza ősi bölcsességgel). 

Mondok egy egyszerű mindennapi példát. Tegyük fel vásárolni akarsz egy kávéfőzőt, és eldöntötted milyen márka és típus legyen. Elmész a műszaki boltba és nem kapsz. De te nem adod fel és elmész egy másik boltba is, és ott sem kapod meg, közlik veled, hogy hiánycikk egy hónapot kell várni rá. Te csak azért is meg akarod venni, és elmész még egy kis üzletbe, ahol a raktár mélyéről előszedik neked a főzőt, mondván van egy kis sérülése, ezért nem tudták eladni, de működik. Mivel te nagyon akarod, ezért az apró hibától eltekintesz. Hazaviszed nagy lendülettel. Amikor a lakásba érsz a biztosítékot levágja a kiégő villanykörte, a villanyóránál kihasítod a kezed amíg visszakapcsolod a biztosítékot, és amíg bemész a lakásba elbotlasz a küszöbben és fejed is bevered ahogy elesel. Nos mi is történt? 

Szabad akaratból a sorsod ellen mentél. Ha két helyen nem kaptad a készüléket, az azt jelentette, ez a dolog nem mostanra van megírva, tehát nem kellene erőltetni. Ha azonban mégis a sorsod ellen mész szabad akaratból akkor negatív karmát csinálsz. Ez egy apróság egyébként, így a sors igen gyorsan egyenlít, tehát a sérülések és bosszúságok amik érnek, mind kiegyenlítődés volt, gyakorlatilag letudtad a vásárlást karma szempontjából. Megérte? Vagy tudatosan kellett volna figyelni a dologra, és a harmadik helyre nem bemenni? Szabad akaratod van, TE döntesz minden esetben. Legyen szeretet a szívedben, és ne haragudj azokra akik bántanak, hiszen csak segítik földi Utad. Szép Napot.
(forrás: users.atw.hu)