2018. október 1., hétfő

A Reinkarnáció



Oly sok adatot gyűjtöttek össze indiai gyerekektől, akik emlékeznek az előző életeik bizonyos emlékeire. Nem lehet kérdéses, hogy létezik reinkarnáció.


Minden új földi élet egy korábbi élet folytatása. A korábban megélt számtalan élet alakította ki mai személyiségünket. Tudatunk (szellemi részünk) folyamatosan jeleket küld az elmének, hogy gondolataink ráhangolódjanak a korábbi tapasztalatokra. 

Ezáltal válaszolni tudunk az előttünk álló, megoldásra váró helyzetekre. Gyakran érezhetjük magunkban ezt a kettősséget, amikor különböző irányból különböző impulzusok érnek minket. Minél inkább elmegyünk az egyik irányba, annál inkább gyarapodik tudásunk a létezés azon aspektusáról. A reinkarnáció hosszú köre során a föld bármely pontján felbukkanhatunk. Létezhetünk, férfi vagy női testben. Mindenféle vallás követői lehetünk.

“Úgy tűnik, az életünknek van célja. A tudósok ezt Teleológiának* nevezik és abszolút elvetik.”
Colin Wilson

A reinkarnáció ugyanúgy kódokban jut el hozzánk, mint ahogy a DNS hordozza a saját kódjait. A DNS-en keresztül újraéleszthetjük ezeket a tapasztalatokat a benne rejlő információk révén.

Amikor egy élet véget ér, csakhamar új élet születik. Újjászületésünk helyét és új testünket egy mágneses folyamat határozza meg, amely a szülők tudatára hangolódik. Minden földi születés a tudatból formálódik, független intellektussal rendelkező, egyedi személyiségként él tovább. Ez nem azonos a korábbi személyiséggel.


Körülbelül négy héttel a fogantatás után születik meg az első kapcsolat a magzat és az újjászületésre hajlandó tudat között. Körülbelül 4 hónap múlva kialakul az új élet. A magzatot ekkorra lakja be a lélek. 

 Életünk során a tudat végig impulzusokat bocsát ki, ez inspirálja a gondolatainkat. Ezek reagálhatnak rá, de mindig csak szabad akaratunkból. Végül gondolataink által döntjük el, hogy reagálunk-e és ha igen, akkor hogyan?

Ezek az impulzusok a tudat és a homlok (harmadik szem) közötti mágneses kapcsolaton utaznak. A tudat jelzései agyunkon és idegrendszerünkön keresztül áradnak szét a testünkben. A lélek egy második kapcsolatot hoz létre, ez szívünkhöz (szívcsakra) kötődve a szíven és a vérkeringésen át látja el testünket életenergiával.


Szükség esetén a tudat a kromoszómarendszer és a DNS segítségével előző életünk befejezetlen eseményeit.
 Ha a tudat úgy dönt, hogy testi vagy mentális sérüléssel kell élnünk, ezeket is beprogramozza az új testbe. Az anyagi világban ezt örökségnek nevezzük.

Teleológia*: Idealista tan, mely szerint a természetben minden Valamilyen cél szerint van megalkotva.

(Forrás: Staya Erusa, út a tudás könyvéhez-http://kicsibudoar.hu-Holics-Mester Marianna Zen Coach, Sámán gyógyító)

Staya Erusa - Út a tudás könyvéhez - videó