2018. október 13., szombat

Leszületésünk célja



Ez az írás azért fogalmazódott meg bennem hogy segítsek mindazon útkeresőknek, minden a lélekfejlődés Útján lévőknek abban hogy milyen fontos is az hogy melyik oldal felé melyik irányba tesszük lépéseinket, milyen energiáknak adva ezzel teret lelkünkben. 

 Tóth István Spirituális festőművész 
 
Segítséget próbálok nyújtani mindazoknak akik az elején járnak az úgynevezett "spirituális " útnak, illetve mindazoknak akik már régebben beleástak magukat a misztériumok világába és minden tudatos és tudattalanul létező embernek is egyaránt itt a föld bolygón. Jusson el minél több lélekhez ez az üzenet és az a szeretet rezgés amit képvisel segítve , emelve a tudatosságot az egyéni szinten majd ezáltal a globális tudatosságra is hatást téve.

A spirituális utat mindenki járja ha tudatos rá ha nem akkor is. Első leszületése óta minden lélek ezen az úton halad.

 
Tóth István Spirituális festőművész 

Minden látható megnyilvánult dolog, tárgy,élethelyzet… minden az „úgynevezett” láthatatlan világból jön létre. Az ezen még érzékszerveinknek megnyilvánulatlan erők, energiák, gondolatok kiindulópontja az emberi lélek, a szív központja, az egységből indul ki önmagunkból. Erről az Egységről, alapállapotunkból kifolyólag sok helyen lehet olvasni, számtalan tan épül erre az alapigazságra, tudásra hogy mindannyian az „Egyből” jöttünk , egység vagyunk, az egész emberiség szétválaszthatatlanok spirituális szempontból a Teremtést tekintve. Mert ez egy tény hogy minden lélek aki él illetve élt a földön bármely időszakban, korban ugyanabból a Fényből valók vagyunk, teremtődtünk általa és ugyanoda tartunk is vissza a kezdetekhez. Leszületéseink célja a bölcsesség és számtalan tapasztalás, lecke tanulása után újra visszatérni oda de immáron egyfajta lelki kiteljesedésben létezve. 

A Földön az emberi lelkek között több szempontból kifolyólag ezért is vannak ekkora tudati, lelki minőséget tekintve szélsőséges különbözőségek.
Egy lélek sem több vagy kevesebb a másiknál, csak van aki már előrébb jár van aki pedig hátrébb jár az lélek fejlődése Útján. De minden lélek végigjárta, végigjárja ezt az utat. 

Tóth István Spirituális festőművész 

Ettől függetlenül a lelki, spirituális különbözőségeken illetve a fejlődési szakaszokon kívül az emberi lélek szabad akaratából dönthet hogy mely oldal ,irány, minőség felé fordul bizonyos célok, érzések, manipulatív egyfajta „ holografikus” álmok reményében kecsegtetve őt a sötétség által. Csak rajta múlik mindentől függetlenül, hogy mennyire enged teret ezeknek az erőknek, a sötét részeinek melyek által elveszti szíve, lelke szeretet magjával való önzetlen kapcsolatát, a fénnyel való Igaz Egységét. A sötét részeinknek teret hagyva, ajtót nyitva cselekedeteink, tulajdonságaink, megnyilvánulásaink… sötét energiákkal itatódnak át. Ezek által a sötétség lényei, szellemei, erői azonnal kapnak az alkalmon és rácsatlakoznak az adott személy energetikájára. Először részbeni majd szépen lassan teljes irányítás, megvezetés alá kerül általuk .
Ezért ennyire fontos , hogy hogyan gondolkodunk, cselekszünk, milyen energiákat közvetítünk magunk illetve mások felé. Ez sorsdöntő lehet életünkben.

A Fény segítői emellett mindig ott vannak melletted de tudnod kell, hogy ha te tetteiddel, cselekedeteiddel, gondolataiddal a másik oldal felé indulsz el és ha tudatosan ha pedig teljesen megvezetve is de onnan fogadod el a segítséget akkor a Fény angyalai nem tudnak veled mit kezdeni, nem tudnak segíteni neked, csak ha kéred őket tiszta szívvel, lélekkel. Mert te döntesz! 

Tóth István Spirituális festőművész 

Ők a Teremtő szabad akarat törvényei szerint szomorúan de tovább kell állniuk, el kell hogy távolodjanak tőled. Csak te döntheted el kit engedsz magadhoz közel. Ugyanúgy történik itt a fizikai világunkban is mint minden más számunkra láthatatlan dimenzió világokban egyaránt.

Csak te dönthetsz életed, jövőd, sorsodról, lelki fejlődésedről hogy előre haladsz vagy engeded magad visszarántani, egyhelyben toporogni vagy inkább visszafelé lépegetni sok esetben. 

Választhatod a pillanatnyi felszínes „boldogságot” gazdagságot, az élet számos területére vonatkozó „kielégültségeket” de választhatsz egy másik irányt is, egy olyat melyen járva hosszabb időköntúli tervekre építhetsz , egy olyan közegben ahol tisztán látod önmagad, hogy ki is vagy valójában és nem zavar meg többé a sötétség.

A saját és mások életének Fénye leszel! Útmutató csillag ki azután minden lélekre hatással lesz a Földön, segítve a mások döntését azzal amit Ő saját maga lelkéből tiszta szívéből képvisel.

A Fényt és a Szeretetet!
Szeretettel Mindenkinek
Tóth István
(forrás: gyogyitolelkek.blogspot.com)

Tóth István spirituális festő festményei - videó
forrás:Tóth István festőművész
( Gyógyító festményeim angyalok, tündérek, felemelkedett mesterek. (www.tothistvanspiritualiskepei.webnode.hu)