2015. április 9., csütörtök

ÚJ OROSZ - CSÚCS, TUDAT TECHNOLÓGIA!



Az emberi elme képességeinek csak töredékét hasznosítjuk.

Dr. Arkady Petrov

 

Oroszországban már több mint 18 éve ismert. Elsöprő erejű tudás az Emberről és a Világ felépítéséről. Az Emberiség új tudása, mellyel lehetőségünk nyílik életünk eseményeit irányítani, betegségek nélkül boldogan és fiatalosan élni, és létrehozni egy szeretettel teli, fényes új világot. A gyakorlatok segítséget nyújtanak a szervezet biofizikai és biokémiai folyamatainak az irányításához pusztán a TUDAT által.
Ez az új világnézet a harmonikus és teremtő világról szól. Teljesen új szintről közelíti meg a életet és a problémák megoldását. A világ számos országában több ezer eset bizonyítja azokat felépüléseket, életkörülmény javulásokat, úgy, hogy ennek a tudásnak a birtokában voltak. Végre Magyarországon is megtanulható ez az ismeretanyag, amely az ember tudatának a korlátlan lehetőségeire épül.
Sejtregeneráció és életesemények irányítása

A módszer különlegessége, hogy mindenki pozitív eredményt érhet el. Sejtjeinknek tudatuk van, amely pozitívan vagy negatívan befolyásolható az emberi gondolat által. A gondolatokat speciális technikával és nagyon erős belső szándékkal ötvözve közvetlen, erőteljes energiát irányíthatunk a sejtek legbelsejébe, amellyel a sejtben lévő információt és programot átváltoztatjuk a pozitív eredmény érdekében.
http://vegtelenforras.hu/

Oroszország a tudati technológia hasznosításában mérföldekkel jár a világ előtt. Sejtbiológusok, természettudósok és spirituális beavatottak dolgoznak egy helyen. A technika segítségével kézzelfogható a kvantumgondolkodás és a tudatos cselekvés irányítása. A módszer márciustól Magyarországon is elérhető. Nem kell semmilyen kütyü a tudatossághoz, magunk teremtjük meg az egészséget, vagy bármilyen kívánt változást testünkön, de ennél jóval többről van szó.
(forrás:  youtube.com)


ÚJ OROSZ - CSÚCS, TUDAT TECHNOLÓGIA! - Dr. Arkady Petrov - Jakab István

Demján-Antal Judit - VNTV - videó