2017. január 3., kedd

Hajdú Laura léleklátó vagyok



Erdélyben születtem. 1992 óta élek itt a családommal Magyarországon, Budapesten.
Már kis gyerekkoromban tudtam, hogy egy kicsit más vagyok, mind a többiek, én láttam az angyalokat és a szellemeket. Mikor mondtam, hogy mellettünk vannak, akkor nem hitték el a többiek és ez feltűnt nekem is, hogy miért csak én látom. Akkor elmondtam édesanyámnak, hogy miket látok, hogy olyan dolgokat, ami még nem történtek meg csak később, ezek félelmet okoztak bennem, mindaddig, míg nem tudtam irányítani az erőmet. Két éves koromig mindenre emlékszem. 


Egy nagyon fontos esemény akkor volt mikor 6-7 éves lehettem és egyik este lefekvés előtt megjelent Isten, és onnantól változott meg az életem. Olyan energiák jöttek át akkor, hogy elmondani nem lehet, szavakban, és az arcán olyan szeretet volt és harmónia, hogy ez nagyon megnyugtató volt. Mikor először megláttam, nagyon megijedtem, és nem tudtam megszólalni sem mert a szó megakadt a torkomban, de jött is megnyugtatás, mondta hogy ne féljek mert nem bánt, ez nagyon jó érzés volt. Utána többször szerettem volna még ezt megtapasztalni, de így soha nem jelent meg többet. Ez a pár perc olyan volt, hogy bármikor elő tudom idézni, mert olyan mintha tegnap lett volna. Utána pedig azt vettem észre, hogy tanítanak az égiek, mert pontosan nem tudom, hogy kik voltak, csak tudom, hogy nagyon szerettek, mindig megnyugtattak szavaik mikor beszéltek hozzám. Mellettem voltak és vigasztaltak mikor bánatos voltam, mindig segítettek kijönni a gödörből, hiszen engem sem kímélt az élet, sőt nagyon sok mindent meg kellett tapasztalnom azért, hogy most az legyek a ki vagyok.

Nagyon sok csodában volt részem, volt kis csoda, de voltak nagyobbak is, amit nem lehet csak úgy a véletlenek megmagyarázni. Nagyon szerencsés vagyok, mert az angyalok és az égi tanítok mindig mellettem voltak, vannak, és lesznek. Ők a másik családomat jelentik. Én nem tudom azt mondani, hogy nem hiszek ezekben, mert én kis korom óta folyamatosan tapasztalom a jelenségüket, és beszélnek hozzám. El kell mondanom, hogy csodálatosak és nagyon gyönyörűek, vannak már olyan festmények melyen pont úgy néznek ki mint ahogy láttam őket, tudom biztosan, hogy nem képzeltem el, mert még nem is láttam festményt, mikor már láttam őket. Hát sokat tudnék mesélni róluk, élményeimről, mert bizony elég sok van!

Itt a földön is voltak jó tanáraim, akik megmutatták, hogy kell használnom az erőt, amit hoztam magammal. Nagyon rég tudom, hogy azért születtem le a földre, hogy segítsek az embereknek megtalálni, önmagukat, szeretetet átadni, amit Istentől kaptam.

Tevékenységem lényege:
Megtanítani az embereket arra hogyan tudják megszeretni magukat és embertársaikat

-Leveszem a negatív szálakat, erőket, kötéseket, amik gátolják az előre haladást, hogy rá hangolódjanak a belső hangjukra, belső igazságukra, a SZENT SZELLEMRE
-Angyalod üzenetét tolmácsolom
-Aura és csakratisztítást, energia feltöltést végzek
-Előző életekbe való utaztatás révén megéled a pillanatot és felismered a múlt, jelen és jövő összefüggéseit
-Elhunyt lelkek elvitelét, a fénykapun át
-Ha megszáll egy szellem, leveszem rólad

Már nagyon sok mindent tapasztaltam és látom, hogy nagyon nagy szükségük van az embereknek, hogy segítsenek az égiek, és jó tudni, hogy tényleg segítenek. 
(forrás:http://solana.gportal.hu)
 
- - - - - - -

A látók köztünk élnek - Hajdú Laura, Jakab István - videó

 https://www.youtube.com/watch?v=f4WomkggyNc