2017. január 25., szerda

Hogyan ismerheted fel, ha karmikus kapcsolatban vagy valakivel?


Hallottad már a karmikus kapcsolat kifejezést?

Akár a barátságokra vagy a szerelmi kapcsolatokra gondolunk, csupán egy-két ember van, akikkel mélyebb szinten állunk összeköttetésben. Bár a legközelebbi barátainkkal sok dolgunk és gondolatunk lehet közös, csak néhány olyan személy van az életünkben, akikkel kapcsolatban úgy érezzük, mintha az ikerlángunkkal beszélgetnénk.


A spiritiszták ezt a fajta kötődést karmikus kapcsolatnak nevezik. A karmikus kapcsolatok olyan emberekkel jönnek létre, akik fontos szerepet játszottak elmúlt életünkben, és újra kapcsolatba kerülünk velük a Földön. A legegyszerűbb módja annak, hogy felismerd a lelki társadat vagy karmikus kapcsolatodat, ha tudatára ébredsz az általa feléd sugárzott rezgési energiának.

Egyfajta béke

A barátaiddal, családoddal vagy munkatársaiddal érezheted magad nyugodtnak és ellazultnak, de a lelki társ egyfajta béke érzését adja számodra. Az a lélekkel teli kapcsolat, amely szinte azonnal létrejön a tekinteten, szavakon, hangokon vagy a hasonló gondolkodáson keresztül olyan érzéssel tölt el, mintha egy régi barátoddal találkoztál volna, aki jobban ismer téged, mint bárki más.

Hasonlóságok és különbségek

Meg fogsz lepődni, hogy mennyi dolgot láttok/értetek azonos módon, és hány hasonlóságon osztoztok. Sőt, a különbségeitek kitöltik a másik hiányosságait, ezért a különbözőségek sokkal inkább teljessé tesznek, mintsem növelnék a távolságot köztetek.

Beszélgetés

A lelki társaddal való beszélgetés természetes módon folyik anélkül, hogy aggódnál amiatt, hogy mikor és hogyan fejezed ki az érzéseidet. Mindketten képesek vagytok egymás mondatait befejezni, és könnyű lesz megérteni, hogy mit érez a másik különösebb magyarázat nélkül. Persze ez nem azt jelenti, hogy a karmikus kapcsolatod nem szembesülhet kihívásokkal és problémákkal. Azonban a mély megértés és az erős kötődés miatt türelmesen keresitek a megoldásokat, amely segít, hogy harmóniában küzdjétek le az akadályokat.

A karmikus lélek bárki lehet az életedben, kezdve a családtagjaidtól és barátaidtól egészen idegenekig vagy akár a szomszédodig. 

A karmikus lelkek legtöbbször akkor jelennek meg az életünkben, amikor a legkevésbé számítunk rá, és általában egy ismeretlen személy lesz az, akivel "véletlenszerűen" találkozunk valahol.

Egy karmikus kapcsolat szerepe, hogy segítsen önmagunk fejlődésében.

Tanítanak, motiválnak vagy formálnak bennünket. Bizonyos karmikus kapcsolatok serdülőkorban jelennek meg, míg mások felnőttkorban. Néhány karmikus kapcsolat végigkísérhet egész életünkön, míg mások rövid ideig tartanak, amikor önmagunk megváltoztatására van szükségünk.
(forrás:joportal.hu)

Karmikus garancia - Partl Viktória, Jakab István - videó