2017. január 1., vasárnap

Indítsd el angyalokkal az új esztendőt!



A következő kis gyakorlatot érdemes újév első napjaiban megcsinálni, de természetesen bármikor az évben hatásos. Ha úgy érzed, szólnod kell égi segítőidhez, akkor bátran tedd meg, meglátod, nagyon fognak neki örülni! 


Gyújts meg egy mécsest vagy egy gyertyát! Tegyél be egy lágy zenét, gyújts meg egy kellemes illatú füstölőt! Ülj le, legyen nyugalom körülötted!

Saját érzésekkel, gondolatokkal, szavakkal mondj el egy imát az angyaloknak! Köszönd meg az elmúlt évedet, MINDENT, amit hozott neked! Tudva, hogy a fájdalmak és nehézségek is érted, fejlődésed érdekében történtek! Tudom, nem könnyű feladat ezt megtenni, de ez az alázat és az elfogadás. Amikor nem lázadunk, nem ellenkezünk, hanem elfogadunk. Csak így lehet egy pozitívabb jövőt megteremteni, elérni azt, hogy ezek már ne legyen ott az életünkben!

Gondold végig és keresd meg, vajon mi, miért történt veled? Egy – egy élethelyzet mire tanított meg, hová juttatott el? Miért kellett emberekkel találkoznod, vagy éppen eltávolodni tőlük? Hidd el, nagyon sok mindenre ott van a válasz benned, mélyen. Ha képes vagy ezekkel az energiákkal szembenézni, a megértés által világosodnak meg utak, lehetőségek, célok.

Hagyj kellő időt magadnak arra, hogy ezeket a történéseket összegezd!

Aztán gondolj, érezz, mondj egy imát az angyali fénylényeknek azzal a céllal, hogy tudatod velük kéréseidet, vágyaidat! Mondd el nekik, mit szeretnél, hová szeretnél eljutni az életben, képletesen, vagy éppen szó szerint is. Vizualizációval, érzésekkel mutasd meg az angyaloknak, hogy mit szeretnél!

Hidd el, megérdemelsz mindent! Ne engedd, hogy a félelmeid, kishitűséged megakadályozzák a teremtésed hatékonyságát! Az angyalok mindenkit egyformán szeretnek, mindenkinek egyformán segítenek!

De tudd, a szabad akaratot tisztelik, így csak kérésre avatkoznak bele az életedbe! Tehát kérj!

Bátran, szeretettel, nekik legféltettebb kívánságaidat is elmondhatok, hozzájuk bármilyen kéréssel fordulhatsz, legyen szó kisebb, vagy nagyobb kérésről. Nekik ebben nincs különbség.

Kérd meg az Új Év segítő angyalait, mindenben támogassanak, segítsenek terveid megvalósításában, hozzanak neked lehetőségeket, körülményeket, melyek a célod felé vezetnek! Tudd, hogy végtelen szeretetük a tiéd, feltételek nélkül állnak melletted, ölelnek körbe!

Érezd meg ezt, teljen meg szíved hálával, csodás égi érzésekkel, a kegyelem érzésének nyugalmával!

Maradj ebben a békés állapotban mindaddig, amíg az, neked jó, amíg azt megteheted!

Azt kívánom, hogy áldás kísérje munkádat, légy részese te is az angyalok csodáinak!

(forrás: Szécsi Ildikó angyalisegitok.eoldal.hu)

Angyal energia meditáció - videó