2018. augusztus 5., vasárnap

Az állatok is visszatérhetnek szellemekként?



Miután Sandy macskája meghalt, a lány több hónapig gyászolta a veszteséget. Sandynek mindig voltak állatai, azonban Gremlin különlegesnek számított, hiszen nagyon erős kötődés alakult ki kettejük között, így emléke nem halványodott el olyan könnyedén. Gazdája évekig tapasztalta, hogy visszagondol macskájára. A lány teljesen meglepődött, amikor a macska öt év múlva megjelent szellemként nála.


Sandy egyik nap a nappaliban ült, és úgy érezte, mintha egy macska a vállára ugrott volna. Hátrapillantott, azonban senki sem volt ott. Másodjára láthatatlan mancsokat érzett a vállába. Sejtette, hogy Gremlin visszatért. Sokszor hallotta dorombolását is.

A médium, Jessica Arael Morrocco szerint az állatok is visszatérhetnek szellemként. A médiumok sokszor érzékelik az állatok lelkeit, főleg azokét, akik igazán kötődtek a családhoz. Emellett elmondta azt is, hogy az állatok is reinkarnálódnak a következő életükbe, amely még egy jele a folyamatos létezésnek. A kutyák és a macskák más állatként is visszatérhetnek. Az univerzum törődik az állatokkal, hiszen fontosak az utunkban, és gondoskodnunk kell róluk.

Az állatok reinkarnálódásuk során nem születhetnek újra emberként addig, amíg egy tudatossági szintet el nem érnek. Minden léleknek meg van a képessége a fejlődésre, így az állatok is elérhetik a következő szintet. Néhány állat spirituálisan magasabb szinten van, mint néhány ember.
Állítólag az élő állatok képesek arra, hogy más állatokat lássanak szellemalakban. Az állatok látása nagyban különbözik a miénktől, nagyobb spektrumban képesek érzékelni. Ráadásul a hallásuk is nagyobb skálán működik.

(forrás: paranormal.hu)

Az állatok szellemét is meg lehet idézni? - videó
forrás:TV2 Magyarország