2018. augusztus 7., kedd

Zsigray András: A változó te vagy!


Elhinnéd, ha azt állítanám, hogy képes vagy ragyogónak látni a világot? A szó szoros értelmében ragyogónak! Összeraktam egy képet, amelyen próbálom megmutatni, hogy mire gondolok. Felismerésem szerint, az érzékelésünk megváltozik az érzelmeink változásával. Az ember akkor figyel fel a furcsaságokra, ha hirtelen tapasztal nagyobb érzelmi változást. Ha rövid idő alatt alakul át a szürke tájkép pasztell színben ragyogó tájképpé. Felmerül a kérdés, hogy mi az oka, a megváltozott észlelésnek.


Én több erőteljes változásra lettem figyelmes. Nem csak szépnek, ragyogónak kezdünk látni mindent, hanem az embereket is gyermeki ártatlanságban észleljük. Nagyon furcsa tapasztalás, hogy sétálsz az utcán, és a szembejövő emberekre úgy mosolyogsz, mintha aranyos óvodások jönnének szembe a járdán. Akik még cukik, aranyosak, muszáj kedvesnek lenni velük, muszáj rájuk mosolyogni ha rád néznek. Nem csak a tájkép változik meg, hanem az emberek is.

Kicsit olyan mintha a mennyországban járnánk megnyitódott állapotban. Minden vibrál, ragyog, gyönyörű színekben, fényekben, az emberek meg kisangyalka ártatlanságúak. És ez nem film, mese, - ez emberi tapasztalás, - nem csak velem történt meg, hanem sokan beszámolnak hasonló tapasztalatokról. Ebben az állapotban hatalmas szeretetet érzel, csak a legszebb emlékeid jutnak az eszedbe. Felfigyelsz az emlékeidre, mert olyan emlékképek ugornak be, amelyekről azt hitted, hogy nem is emlékszel rájuk. Gyerekkori kirándulások helyszínei, ahol határtalan boldogságot éreztél.

A változó te vagy. Nem az embertársaidat kell megváltoztatni, hogy boldog lehess, - neked kell képesnek lenned kinyitni magad, hogy elönthessen az életenergia, beáramolhasson bőségesen az aurádba, és megjelenjenek a magas rezgésű emberi észlelések. Ha az energia átváltozik benned, akkor átváltoznak az észleléseid. Ha képes vagy feltöltődni, akkor megjelensz élve a mennyországban. Egy bizonyos életenergia szinten beszámolók szerint nagyon felerősödik a ragyogás, a virágok körül színes ködfelhőcskék táncolnak, elmondások szerint hihetetlen gyönyörű látvány. Mindehhez csatlakozik a megemelkedett érzelmi állapot, a végtelen szeretet, mély nyugalom, elégedettség, boldogság.

Csakis te vagy az, aki segíthet magadon. Senki nem lesz képes helyetted úgy gondolkodni, hogy teljesen félelem mentes, aggódás mentes legyen az elméd. Nem a másik embert kell megváltoztatnod, hogy szerethesd, szeretetet érezhess, magadat kell megnyitni, és mindenki felé szeretetet fogsz érezni. A világ megváltozik, ha az emberek felismerik a belső életenergiájukat, felfogják hogy mire képesek a tudatos életenergia emelésnek köszönhetően. Annyiban segíthetjük a világ megváltoztatását, hogy a felismeréseket tovább adjuk, hogy egyre több ember kezdhessen el tudatosan dolgozni a saját életenergia rendszerén. Egyre nagyobb lesz a tömeg, és egy kritikus ponton megjelenik az új világnézet, paradigma, hogy az ember energialény, boldogságunk a tudatos gondolatáramlásunktól függ. Mindenki boldog akar lenni, mindenki szeretetben akar élni, mindenki gyönyörűnek akarja látni a világot. Eljött az idő, hogy az emberiség elkezdjen boldogságban élni, felismerje az életenergiát, más néven lélekenergiát, a lelket, felismerje mi mindenre képes a lelkével.

Nem egyszerű dolog megemelni az auránk energiatartalmát, rengeteg tudatos elmemunka, több hónapos önfegyelem, gyakorlás. A buddhizmus, és az összes többi vallás is ezt próbálta átadni, elmagyarázni, mit kell tenni, hogy állandóan szépnek lássunk mindent, állandóan szeretetet érezhessünk. Több hónapot rá kell szánni, hogy állandó legyen a felsőbb észlelés. És hit kell, mert az átalakulás nagyon finom lesz, nagyon lassan alakul át az észlelés. Könnyen azt gondolhatjuk, hogy nem történik semmi. De egy hónap múlva már reggel oktalanul mosollyal ébredünk, pár hónap múlva elkezdjük látni a ragyogást!

Zsigray András